"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 4, 2016

Welcome back...

Assalamualaikum...

Lamanya x wat posting dkt blog ni.. Masa mencemburui...

Now busy handle anak2..busy dgn kerja.. Busy itu ini..nak berblog rasa limited..

Nureen pon dah darjah 3..
Najlaa dan 3tahun..
Adam dah 1 tahun lebih..

X sangka juga Allah kurniakan 3 cahayamata buat aku dan suami..

Menguji kesabaran juga bila membesarkan anak2 ni... Mcm2 peel ko kena jaga..

Ekeke...

Ok.. Ok uols,  tgh warming up kot2 nnt mood berblog kembali.. Take care ya!

Wednesday, June 8, 2016

Salam Ramadhan semua!

Assalamualaikum..

Dah 2016 and 3rd Ramadhan dh..
Cepatnya masa berlalu..
Adam pon dah 8 bulan..
Najlaa pon dah 2 thn 10 bln..
Nureen dah darjah 3..
Semalam dia x sahur pon tp gigih juga nak berpuasa smpai lemah longlai..suh berbuka x nak lak..

Anyway uols, salam ramadhan dr we all and moga ibadah kita di limpahkan rahmatNya..:)

Throwback. Najlaa ka Adam nih? ekekke

Tuesday, March 22, 2016

Rindu...

Suddenly rasa rindu jer dgn blog ni..dah lama rupanya x mengupdate..nk tinggalkn jejak kt blog kengkwn apatah lagi.. Dari sini ler kenal byk kengkwn alam maya..hope still ada lg yg ingat..😂

Blog ni lama dok zzzZzzz

Monday, December 28, 2015

Hadirnya Adam Zhariff in the family..

Assalamualaikum...

Waa lamanya x mengupdate..rindu dkt blog tp komitmen harian membataskan utk berblogging. Ritu siap eyriqazz tnya dkt fb..stilm berblog kah? Dah nk separuh tahun x blogging u!..

Tambah skrg sibuk dgn putera nih..so lagi laa bz..nnt kite buh wifi kt umah kite, leh la kot smbung blog! 

Dah almost 3 month dah dia... ^_^