"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 26, 2014

Lama x mengupdate

Ada yg rindu ker?

Seriusly blog ni lama mana nk bertahan x sure la...

Nak mengarang pon dh slow motionh jadinya haa...last weekend g tgk kucen kt Bkt merah. Kemain happy ya Najlaa..giler kucen mek tue..

Neway uols, take care yer! Kasi upload gambar Najlaa sekeping!

Now dh pandai say..nak! Nak! N nak! 

Tuesday, October 28, 2014

Di saat malas mengupdate belog | thank you Nuffnang

Earning aku br $8+ jer haa pas cash out recently. Tp tertanjat gak ada 10 be menari2..
Eh nk kena rajin mengupdate nih! :p

Monday, October 27, 2014

Gila tangga...

Alahai..since budak ni dh dpt berlari2an, asal lepas jer nak bebas jer!

Nasib baik kat umah aku x der tangga..idak jenuh woo!

Ni pon ms keluar smlm hubby yg jaga! Idak mau semput aku naik turun tangga! :p