"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 18, 2020

3 years ago

Assalamualaikum...

Lama sgt x update blog!
X tau kenapa rini datang seru nk update!

Padahal niat nk mai sini igt nk delete ja blog ni!
Hope kwn2 yg masih igt sihat2 hendaknya..

Kite byk lepak dkt ig skrg ni..dkt fb lak gitu2 jer..

Neway, thks psl still remember me!
Nureen dah tingkatan 1 dah haa while Najlaa dah std 1. Adik dia dh tadika..waaa dh tua dh saya!
Zaman gila blog dulu Nureen still baby lg..😅
Latest of us ms trip ke Phuket Dec last year! ☺️

Friday, November 4, 2016

Welcome back...

Assalamualaikum...

Lamanya x wat posting dkt blog ni.. Masa mencemburui...

Now busy handle anak2..busy dgn kerja.. Busy itu ini..nak berblog rasa limited..

Nureen pon dah darjah 3..
Najlaa dan 3tahun..
Adam dah 1 tahun lebih..

X sangka juga Allah kurniakan 3 cahayamata buat aku dan suami..

Menguji kesabaran juga bila membesarkan anak2 ni... Mcm2 peel ko kena jaga..

Ekeke...

Ok.. Ok uols,  tgh warming up kot2 nnt mood berblog kembali.. Take care ya!

Wednesday, June 8, 2016

Salam Ramadhan semua!

Assalamualaikum..

Dah 2016 and 3rd Ramadhan dh..
Cepatnya masa berlalu..
Adam pon dah 8 bulan..
Najlaa pon dah 2 thn 10 bln..
Nureen dah darjah 3..
Semalam dia x sahur pon tp gigih juga nak berpuasa smpai lemah longlai..suh berbuka x nak lak..

Anyway uols, salam ramadhan dr we all and moga ibadah kita di limpahkan rahmatNya..:)

Throwback. Najlaa ka Adam nih? ekekke

Tuesday, March 22, 2016

Rindu...

Suddenly rasa rindu jer dgn blog ni..dah lama rupanya x mengupdate..nk tinggalkn jejak kt blog kengkwn apatah lagi.. Dari sini ler kenal byk kengkwn alam maya..hope still ada lg yg ingat..😂

Blog ni lama dok zzzZzzz