"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, February 28, 2009

Fuishhh lega rasanya..

Arini ada kuliah plak....dateline hntar assignmt...aku? settle!! rasa lega rasanya bila handover write up aku...IT Mgmt..Employment & Industrial Law...cuma tinggal nk post out jer Mgmt Accounting...lecture x mai...Special thanks to my hubby coz susah payah g binding assignmt aku pg ni kat opis dier....sian dia psl awal pg kena bangun .....
Aku sampai kelas rini lewat sket...kelas start pukul 10.00 aku smpai pkul 11.00...sori yer Mdm Teh...cannot do anything, I always like that maa.....so biler dia citer psl IT Mgmt especially time Internet nie...psl blogging nie aku tersengih ler plak...terkena kt aku ler plak psl mmg sejak 2 menjak nie kalau x online x sah....hehehehe....habis kelas nie, aku lunch....sensorang jer g kantin...mak ooi..beli teh ais...90 sen jer...kalau tak mau rm1.20...sbb student kan! dpt ler subsidi...hehehehe.....so aku joint ler group aku...tp aku ngan suma org leh joint.....topic hangat skrg nie psl ekonomi ler...ckp psl byk kilang la ni kena shutdown...cut cost....
Pkul 1 tunggu next class....Mgmt Acct...tp lecture x der la plak....so kena tunggu next class...Employment Law....boring giler menunggu nyer....sempat plak YM ngan member sat....
Pkul 3 start klass...lecture mai lewat sket....aku mmg admire ngan En Subri nie...baik hati n penuh ngan pengalaman...dulu dia kerja ngan gomen...tiap2 ari attend kes kat court...best giler bila dia teaching...hehehe...
pukul 5.30 baru abis...actually kelas smpai kul 5 jer...nasib baik time naik jambatan x jem..kalau x jem selalu...

No comments: