"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 17, 2009

Tension? stresskah aku??

Cuma tinggal minggu ni n next week jer utk aku habiskan write up aku...1 paper dah 70%...lagi 2 baru cari bahan...IS Mgr kat opis aku plak arini baru ja reply email aku since bln lepas aku hantar...kesian dia gak psl busy sgt ngan project dia yg x pernah2 habis...so terpaksa la chase dia mcm org giler......
Hahaha...baru la tau betapa stress n tensionnya bila wat keja last minit...so this week n next week mmg ler preasure buat aku...nasib baik member2 seangkatan bg tips nk buat write up ni gak kalau tak...masaaakkk aku!!hahaha....
D'waktu nie my girl n hubby dh lena dibuai mimpi indah...aku plak take 5 curahkn perasaan...sempat lg tu..... utk release kan tension n stress aku ni...syok juga tgk anugerah Allah S.W.T yg cantik tak terhingga buat umatnya....especially gambar sunset nie...


Alangkah indahnya ciptaan Tuhan...

photo nie hubby yang snap ptg semalam...from balcony ...cantik kan!!

Salah satu dr bunga ngan aku tanam juga...




Bunga ni aku yg tanam tau!!cantik kan!!










2 comments:

zura said...

hi..salam..
siannya hgpa...km phm, km pun penah alami. mmg tension...struggle gk la. moga2 hgpa dpt siapkan dgn lancar..amin...

Gieyana said...

A'aa ler..mmg tension!