"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 12, 2009

1st Night Hubby kt BTN..wht are we doing??

Since aku dh wat planning baguiihhh punya for this weekend.....nk shoot foto special for Nureen utk wat collection...aku sempat lg g QB ngan kecik tu....pkul 9.00 mlm kiter g n balik kul 10.30 camtu...habiskan duit jer!!! Alaaa bkn nk beli brg Nureen suma pon cuma nk cr reben jer wat dier n aku nyer barang sket...tmbah plak hubby n me sharing a same brand of facial...so terpaksa la aku beli lg utk aku n brg2 keperluan lain...igt nk g time balik keja tu...tp takut lambat lak amik Nureen...kang masam muka plak bb sitter aku tue....

Ahaksss...plan x nk beli barang utk Nureen???? mesti x jd nyer psl tgk sale sana sini mesti ler tertarikkk...ni yg tension nie!! lastly aku rembatt gak 1 dress wat Nureen n match sekali ngan reben tu.....CANTIK tak?? balik umah jer si kecik tu dh excited nk pakai ler plak.....x per sayang...tunggu ari Sabtu k...bleh ler melaram....



8 comments:

mummYaeesh said...

ala cute nye dress color pink!best kan ada baby girl bleh bg pakai mcm2..klu si yaeesh tu blk2 jeans jeans jeans!
btw..muka nureen ni sebijik muka uols la!

leadleedeea said...

akak...bile nk buat photo shoot nih..heheheeeeeee but da dress is so nice n cute tau..match gitu ngn reben..

elly said...

cantiknye baju nureen...

CatlinaFly said...

cantik kaler pink..hehe..samelah kite yer, time preggie byk kali sgt g checkup smpi lupe dah bpe belas puluh kali g cek!

doktor kata bb sy girl, tapi mak bidan & misi kate boy..tunggu jelah girl ke boy yg kuar hehehe

Gieyana said...

MumYaeesh: A'aa cantikk..tu yg rembat gak tu!hehehe..x per next bb aim gurl lak k..

Gieyana said...

Lead: Lead turun ler kt Penang..leh ler wat shoot baguishhh punya! klau nk akak g KL nun, next year punya plan plak ler rasanye...hehehe...Cantik ker bj Nureen..nnt tunggu gambar dier wear k..hehehehehe..

Gieyana said...

Elly: Thanks yer..

Gieyana said...

Catlina: Thanks..A'aa ler dh smpai lupa brapa kali kena check..tang jari amik darah tu pon dh jd x fobia...hehehhe...