"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 12, 2009

Aiseyymennn..apa aku nk buat weekend nie...

Alaaa...boring ler hubby x der...5 hr 4 mlm lak tu.....kena kursus ler plak!...huhuhu....apa aku nk buat erk weekend nie!!!...mesti boring giler nie n btambah2 winduuuu ni.....kalau ada hubby leh ler kiter asahkn bakat kita yg sedia ada tu....(apa lg..amik gambar ar ....wat collection peribadi...hiks hiks hikss....) nnt ler aku aku plan plak nk buat aper ngan si kecik tu weekend nie....mesti x dok umah nyer.....

Mak aiii...just dpt update td..kt BTN tu x der phone line...bermakner, kerinduannn ler aku n Nureen 5 hr nie...nasib baik ler td sempat lunch date ngan hubby...huhuhuhu...

8 comments:

miDguRL said...

ptut r bowink hehe
snap r pic baby awk yg come tue hehe

zura said...

ye la ek hubby hgpa kena g kursus BTN, idak hb km pun g gk...tp ada hal yg x dpt dielakkan so tpaksa la bkorban jap. bw la si kecik jln2...or mai jln umah km...hehe

Gieyana said...

midgurl: I think so ler..but depend 2 D'situation..heheheh..

Gieyana said...

Zura: A'aa ler...ala sogan la den nk p..nnt ganggu lak!hehehehe...plan mmg nk bw dia bjln pon...

mummYaeesh said...

ur hubby btn katne??keje gomen ek??or still study??teringat lak time study dlu kena btn kat pasir salak..woohoo..

zura said...

aaa...mmg la BTN x de line phone...kekeke..km dulu BTN mmg duk dlm hutan la x leh kuar mn..hehe

Gieyana said...

MummYaeesh: Btn kt Penang nie gak..Kat Balik Pulau sana..dier keja gomen ler..hehehe...

Gieyana said...

Zura: tu la psl..kena kuarantin depa kt sn..hahaha..