"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 30, 2009

Bangganya aku...

Akhirnya dpt gak aku buat benda nie...asyik dok bertungkus lumus since last week..ni pon berkat tunjuk ajar dr hubby gak...hahahahaha...

So sesiapa yg nk belajar..kena ler bayar pengeras tau!! x mahal...cuma RM9.99 jer...hahahahaha


nie ler hasilnyer..cantikkan picture nie??hehehe..

14 comments:

mummYaeesh said...

skang ni kat supermarket pun da guna round figure so rm10 kan!woohoo

Gieyana said...

x per ar..kiter x kira 1 cent tu ar!!hahahaha...

[-suziey-] said...

erkk..buat ape tu?

Gieyana said...

Suziey: edit gmbar ler!!...nmpak x pbezaannyer..background kaler hitam!hehehehe..

initrahartini said...

sy suka mau blaja edit2 pic ni..tp tadak masa la kak...

Mama_Aqish said...

cantik...nak wat pe dgn pic tu?

z@md0tc0m ^^ said...

ohoo ^^
boleh la ajar sy lak lepas ni ^^


p/s: lapar

neezareef said...

cantik cantik cantik

Gieyana said...

Tinie: x per pelan2..akak pon kena tunggu mood gak!!hehehe..
Mama_Agish: picture tu leh print out pastu framekn wat kenangan!!hahahaha...
Zam: Ok bleh...x der masalah! senang jer dong!
Neezareef: TQ2

afdni said...

wow..cantek beb..yg tag tu nnt yuni buat yer..blom berkesempatan lagik..

Gieyana said...

Yuni: ok..no hal! free2 nnt buat k..

miDguRL said...

lawo2 hehe
caiyork2
;)

IeDa said...

very the pandai edit..pas ni leh la tgkp gambar kita ek..pas tu edit..bagi quatation ek...

Gieyana said...

Mid: TQ2...
Ieda: Insyaallah..meh ler turun Penang nie..