"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, March 7, 2009

Citer pasal aku arini...

Arini awal2 pagi aku dah masak utk hubby n Nureen...tinggal ler diorang dua org lunch sama2 tanpa aku....aku ada exam arini kt Seberang Perai...Employment Law, mid term exam....start pkul 11.00am spai kul 12.00noon...alhamdullilah...paper dia okey n x susah sangat! actually mmg susah pon, tp aku nk sejukkn hatiku jer...at least I try my best to answer all those question!!..


Then after exam plak aku g Library...saja merajinkan diri...actually aku bknnya ulat buku pon...saja p jer psl ada date ngan member aku dr KL....dh dkt dua tahun x jumpa dier...


Ed sampai dr KL pkul 1.30 dh...so kiter lunch date kt Old Town....touching betul aku psl mmg lama x jumpa dia...last jumpa pon thn lepas kot...kita ckp psl bisness...family....citer lama...kwn2 lama...citer psl barchelor party kita time kita sambut kt KLCC dulu2...ish rindunyer masa tu...aku, kau, Nana n Faz....tup tup tgk jam kiter lepak kat Old Town smpai kul 5.30pm...holla! best giler smpai rasanya x cukup ngan citer2 kita tu...anyway, hope to c u again soon....Love u n miss u always!

aku n Ed... makin kurus dier..katanya makan ati!

No comments: