"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, March 20, 2009

fuishh letih ler....

Ishhh...tension betul ler arini...selalu kalau Jumaat mesti jem punyer....dr mn ler dtgnyer keta2 nie!!sepatutnyer time byk kilang shutdown ari Jumaat cam nie x der ler keta2 nie...pg td jln lengang jer! maybe suma org rushing nk balik kg kot psl cuti weekend!...nasib baik ler aku cilokkk at least leh ler smpai awal sket...apapun mmg letih wooooo...

tp dlm dok drive pon still sempat gak amik gambar!! waa dasyatt betul ler.....



ni psl org nak naik bridge ler jd jem nie...huhuhu

8 comments:

naurah makwa said...

kalau time ofis hour, jem giler kat penang bridge tu..naura pernah kena sekal..ni pasal nak melantak nasi beriani ler ni..huhu..

Gieyana said...

tu la psl..tp selalunya Jumaat is the worst!!huhuhu

leadleedeea said...

i hate jam...huhu..lead pasang lagu kuat2 then buat tatau je..

HEMY said...

waaa...DSLRians kah???

salam singgah...rajin bawak kamera smbil drive

Gieyana said...

Lead: me too..but can't avoid its!huhuhu..

Gieyana said...

Hemy: hahahaha...Camera its a part of my life...I'm using hphone ler...
thanks for drop by!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe..
sempat tu..

=)

Gieyana said...

Zara: semestinyer..boring layan jem nier...huhuhu