"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, March 15, 2009

Kena Tag lg ler plak!!

Huhuhuhu...dpt lg tag ler plak...kiter bg dier...dier bg kiter plak...bab nie yg malassss sgttt nie.....anyway Lead...thanks for Tagging me!!

i) show your bag

>>ni ha bag yang aku selalu aku dok guna...yg hitam tu aku beli kat SOGO tahun lepas tp x ingat ler brapa harganyer...beli masa sale ritu....


>>yg biru nk grey tu aku beli kt Gurney Plaza, Penang...Guess...tp dh lupa biler la belinya...dpt 50% discount...RM200 lebih ler kot!!masa nie dpt bonus...tht why bleh enjoy lebih sket!hahahaha...








i) mention what is in your bag




>>hahahaha...mcm2 adaaaa....yg paling penting.... purse aku ler...kedua hphone!! x dak dua benda ni susah benor aku!hiks hiks hiks....apa lg yer...hmmmm....kunci umah n keta ler...pastu,make up aku ler...body shop nyer sbb aku mmg supporter body shop no 1 since belum kawen lg....n lotion aku ler...Bvlgari ...rose essential aku...nie mmg akak suka tau!! pastu apa lg yer...owhhh..."mata" aku! kalau x der nie...rabun ler aku!!nampak org tp x jelas...huhuhu....ni saja kot rasanya...yg len2 tu cuma resit2 yg x berguna still dok kt dalam tuu.....hahahahaha...........


i) choose 5 friends to do this!

Initrahartini
MummyYaeesh
Ieda
MidGurl
Arnirina

5 comments:

mummYaeesh said...

uiks..nama weols ke tu??tp nama weols satu y jek..salah org kot!(woohoo..cuba mencari alasan disitu!)

Gieyana said...

A'aa ler...silakn yer...nk tgk awak punyer lak!!hahaha..

initrahartini said...

hallamak...berbalas tag le pulak..okeh2 i'll do it later ya..skrg tgh sde penyakit M..hehe

miDcUpiD said...

eh cm same name lak kt ctu wakakaka
wak..kite x pkai h/bag hahaha

Gieyana said...

hahaha!jgn luper amik tau!I want 2 c yours!