"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 16, 2009

My Speciality for d'night..

Biarpun penat sesangat...dan demi buah hatiku yg br balik dr BTN.....so aku korbankan kepenatanku yg drastik tu...dh ler balik umah pon dh lewat...bkn psl aper pon..yg pertamanya...g market...pastu kena plak bw bb sitter g klinik...dia minta tolong kan...so terpaksa ler penuhi kemahuan dier....hari ni dier susah mn tau besok2 kiter nk minta tolong dier plak....dan akhirnyer, walaupon berbagai rintangan aku tempuhi utk menghasilkn masakan special aku tu.... AKHIRNYER menjadi juga....



Ini saja gambar yg aku amik...tuannyer x amik pon psl malas nk make up plak!!hahahaha....

11 comments:

CoNniE said...

sdp lak tgk mee tuh... yum yum..

Gieyana said...

hehehe..ader lg tau!..meh ler sini..

mummYaeesh said...

kok ye pun citer la masak ape ni??woohoo..

zura said...

ni sure mee kari or mee kuah...hehehe...ada lg ke? nk rase gk..haha

Gieyana said...

MummYaeesh:kiter masak mee curry ar...faveret tu!hehehe

Gieyana said...

Zura: ada kuah jer la..hehehehe...

zura said...

ooo...mee curry feveret abah ku..keke

leadleedeea said...

mee curry~!! sadapnyeee...huhu nak cket?

naurah makwa said...

terliurnya pada mee curry iteww..

Gieyana said...

Lead: alaa dh abiss ler...meh ler dtg sini!kiter buatkn!hehehe..

Gieyana said...

Naurah: jgn ler terliur plak!hehehe..kalau nk try nt sy buatkn special utk awak!