"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, March 3, 2009

Night Market ler plak...

Dah lama x g pasar malam...n tetiba jer teringin nk g...plan nk beli laksa psl tgk member kt opis ni mkn curry laksa tadi...nmpak sedap ler plak...so ptg td minta hubby tolong amikkn Nureen kt umah bb sitter.....so bleh ler balik lewat n singgah kt pasar mlm..lgpun sekali ngan pump petrol sm...nk pump besok pg takut x sempat ler plak...rasa rushing sgt.....malas nk singgah menyinggah nie.....

ni ha gambar makanan yg aku beli...

Pasar malam tu kecik jer.... tp boleh ler kalau sekadar nk beli makanan for dinner...frust gak psl x der plak org jual laksa...lastly cuma beli bihun sup, sate n keropok lekor jer utk Nureen....tp sempat gak smbar DVD citer kartun Upin episod 1-12 buat Nureen...smpai jer umah terus jer Nureen tegur n sibuk2 nk angkat brg yg aku beli....penat2 keja n gi pasar mlm td tu terubat bila tgk gelagat anak kecikku nie...

No comments: