"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, March 8, 2009

Nureen dah baik demam dah..tapi...

Alhamdullilah...akhirnya anak aku dh baik dr demamnya...so arini dia mmg lasak giler n nakal sesangat...mengamukkn sebatang pen ler... smpaikn frame gambar aku di lanyaknyer..time tu aku tak der kt umah....nk upload video tu tp x bleh ler plak, connection slow giler.....so, yg dpt upload pon gambar dia tgk kusyuk menconteng!!huhuhuhu...dan hasilnyerrrr..........

mula2 asyik menconteng kt meja pc..pastu abis pc aku di contengnyer...

pastu dah melarat smpai ke dinding...nnt kena ler aku cat balik!!huhuhu....

2 comments:

cendawanintim said...

geram la wak, tengok rambut nureen...

Gieyana said...

ya ka? x per..akak tenung lm2 Nureen..nnt bb akak tu pon rambut sm gk...hehehe..