"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 4, 2009

Nureen x sihat...

Kesian Nureen arini dia x braper sihat..since smlm dh ada tanda2 dia selsema..mata dia berair...masa amik dia dr bb sitter smlm pon dh perasan yg mata dia berair..igtkn termasuk abuk ker apa...then pg ni baru perasan yg mata dia dh nampak bengkak sket....so quickly bg dia ubat pg td....
so masa on the way balik dr keja aku call hubby bgtau nk g amik ubat kt specialist yg selalu g amik ubat tu....Then ptg td time amik dia pon nmpak dia letih...badan pon dh start panas...so aku n hubby direct jer g specialist tu...masa check up tu.... Dr ada bgtau yg dia demam...temperature dia time tu dh 38...kira panas gak ler...then aku bgtau kt Dr tu yg mata dia bengkak sket...suspect sakit mata psl sorg budak yg baby sitter tu jg pon ada syndrom cam Nureen gak...luckly Dr said just a normal effection...no need to be worried....biasa ler bila anak sakit mesti ler kita susah ati....sian kat Nureen...moga cepat sembuh yer sayang...

Sian dier..walaupun x sihat still nk main2...

4 comments:

leadleedeea said...

alalaaa...ciannye nureen..get well soon dear..

zura said...

hope nureen cepat sembuh k....

danishandzar said...

allaa..cian sitomei nih...tiut-miut...moge cepat sembuh..

[[ yong ibu chem ]] said...

budak2 kan..walau demam cemaner pun, tetap nak main2..

get well soon ye nureen!