"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, March 10, 2009

Oh bahagianya kita...

Selamat Menyambut Maulidur Rasul buat semua...so sempena hari yg mulia nie aku n hubby pon smbut this special day too...kite nyer 5th year enggagement anniversary!!hiks...hiks...hiks....
Owhh bahagianya..........



Actually this weekend x nak ler buat benda2 yg merapu nie...plan nk dok kt umah jer...tp apakn daya oleh kerana hubby rindukan kg dier plak.... so kiter balik Kedah petang ahad tu...tupun dh lewat gak...dlm kul 6.30 gitu....pastu sempat lg kiter singgah kat night market ....
Kesian gak kt "kekasih gelapku" tu pasal ari Ahad tu 2 kali dia keluar dr Penang Island...pg aku "date" ngan dier...petang lak dier bw kiter sekeluarga lak!...
So aper benda crazy yg kita wat sempena hari mulia nie...hiks hiks hiks.....korang tgk jer picture nie.....hahahaha....terlalu bahagiaaaa.............

9 comments:

zura said...

usihh...bestnya....ada camera sdiri bleh buat photography sdiri....slmt menyambut maulidur rasul...slmt meyambut ulangthn ptunangan...hehe

Gieyana said...

best giler nih!!semakin menyemarakkan perasaan Cinta!hahahaha...

zura said...

aaa....cinta semakin semarak...x dpt ku bayangkan...kekeke

mummYaeesh said...

hamboiii suci betul..kaler putih gitew!
pose ala2 album pengantin ni...clap3x..i likeeee

Gieyana said...

hehehe..flash back to 5 years ago..baju nikah nier..means tht I still maintain n cute!...hahahaha..perasan sket!

masviona said...

wah bestnya awak dikkk!!!
siap ada outdoor nye photoshoot lagi...:)

Gieyana said...

hiks hiks hiks...kiter mmg giler amik gmbar...wat kenang2an...

initrahartini said...

waaa...so sweet la..n nice pic..

Gieyana said...

tq..tq...