"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, March 13, 2009

Sakura D' Penang Island....

Seperti yg d'janjikan sebelumnyer....hehehehehe....Mak ooi cantik benor ler sakura nie.....cam dok kat Japan ler plak...byk newspaper ada citer psl bunga2 nie dua tiga hari nie.....especially newspaper Cina...tp aku x ler paham nk baca..cuma tengok gambar jer la.....hehehehehe....bunga2 cantik nie cuma kt penang jer...since member dh bg special job nie kt aku...so dpt ler snap sket2 gambar diorang utk kenang2an....hiks hiks hiks....

CANTIKKKK giler wooo......



8 comments:

zura said...

tu la heboh psl ni....sakura ni kt byn baru tu kan, kt area hosp pantai tu..km nk p amik gmbr kt sn gk la, duk dpt email 2-3hari ni psl sakura ni.

Gieyana said...

A'aaa...cantikk wooo...p jgn x p...hehehehe...

leadleedeea said...

alalaaaaaaa jelesnyeee...nak sakura gaks..mmg cita2 ku nk jumpa ngn bunga nih..huhu

Gieyana said...

Meh ler dtg sini..leh akak shoot special pic utk Lead...

IeDa said...

eeh..ehh..cantik..kat alor star pun byk tp dia sepanjang jln jer..x byk mcm kat penang..

Gieyana said...

A'aa ler..kt Jln Kuala Kedah pon byk gak...cantik betul!

initrahartini said...

waaa...canteknyer..ni yg jeles ni..kat kl xde pon sakura2 berguguran camnih..huhu

Gieyana said...

meh ler dtg Penang...best nie!!hehehe...