"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, March 1, 2009

shopping..shopping n shopping...

Plan ngan hubby nk tgk wayang tp x jadi...n nak gi travel fair pon x jd gak psl ramai org sgt n malas nk tolak stroller Nureen di tgh2 panas terik matarahari...sian dia plak!...lastly kite shopping jer..semua brg2 Nureen...ntah brapa rm abiss....mmg dh plan nk beli baju kat Nureen psl baju dia semua dh x muat...dh makin besar n tembam dier...penat gak layan dia time shopping tue...org nk bg dia try baju tp dia lari plak...letih betul kejar dia....sempat juga aku sambar 1 wallet utk aku...thank to my hubby psl spend his money for me..... Admired gak nk beli selipar kt Nureen tp mahal sngt n x der size...so selamat rm aku...nnt ler kiter cari kt tpt lain yer sayang...

anyway sempat gak kitaorang rakamkn gambar kenangan kat shopping mall tu...

No comments: