"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, March 15, 2009

TAG dr Adik Initrahartini yg cun..

Asyik dok layan org nyer Taq jer sebelumnyer...lastly aku plak ler yg kena tag...huhuhu...

1. What were you doing five years ago?
Five years ago...kira year 2004 ler kan!! time tu aku keje kt KL...then resign, pastu dpt keja kt Penang bln 4..pastu aku b'tunang ngan hubby aku bln 5...then ujung tahun tu gak aku kawen...Owhhh so meaningfull n best gilerrrr!!!

2. What were the 5 things on your to do list today?
- wat bfast...masak mihun goreng..
- Gi market...beli stock utk 1 minggu...
- Nk masak sup ayam arini...
- Ngadap blog lah!!
- Nk bw adik g jalan2 lg...since they all cuti sekolah n dtg umah aku!

3. What are 5 snacks that you enjoy?
soli aku x der special snacks..suma aku balun jer...hahahaha...

4. What are 5 jobs you've had?
Acounting...accounting...accounting...accounting and accounting...ok cukup 5!hahahaha....

5. Tag 5 person and who are they?
kt Afdni...kt Midgurl..Kt MummyYaeesh..Kt Lead....n kt elly...hahahaha....

3 comments:

leadleedeea said...

Akak kena tag~!!! sila ke blog saya yek...hehehe

mummYaeesh said...

woit mana aci skali dpt dua tag!yg kat atas tu lagi..adoila!

Gieyana said...

ok ler..nasib bdn!huhuhu...tp layan gak!!