"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 29, 2009

Bestt n Tak Bestt

CESSSS....cam hampeh jer title aku yer!!.....citer pasal BEST dulu ler.......tanpa aku sedari tahun nie dh 5 tahun aku keja kat opis aku! Bangga wooo sbb nie ler tpt keja aku from SINGLE, B'TUNANG, KAWEN n BERANAK....SERTA kengkawan n boss yg best giler tahap Gaban...hehehe...so arini naik stage ar amik award...5th year award...n the best thing is tgk payslip bln nie pon senyum lebar dek non.......Nnt aku upload picca aku yg senyum lebar yer...


YANG tak best nyer percutian kitaorg ke Perhentian next week terpaksa di postpone kn ...sbbnya cuti hubby terpaksa d'freeze kn psl isu Swine Flu - H1N1 yg mengancam dunia skrg nie....huhuhu..sedeyyy woo....

Owhh Perhentian...nanti aku datang yer!!

22 comments:

Maswani said...

sabau je lah..saya blk kg esk..jgn jeles..huhu..


~~n3 blk kg tu, kelantan ke?

atty's said...

takpe..ade hikmah..nya tu..

CuTeMiUt78 said...

eemm... tahniah ada gak penghargaan utk above 5th year work.. takpe la.. ada hikmah tu..

El-Zaffril said...

Kak... kat tempat keje akak tu ade keje kosong lagi ke?

Azure said...

me pun rasa cam was2 nak pegi mana2 skang nih..sbb kat singapore n thailand pun dah ada yg kena kan..

rasa nak bekurung dalam umah jek..bukan apa,risaukan anak2..

Fiza's said...

cantiknyer.... nak ikut leh x.. bestnyer tgk pantai dia

~~zuraiwan~~ said...

tu la kan...sian hubby2 kite x leh nk cuti...tp nasib baik cuti shift bleh idak jenuh gk la. tmbh hubby aku jd ketua operasi Swine Flu tu...haizz..

IeDa said...

yg best tue,,hehehe boleh belanjer kengkawan la yer nanti..

Gieyana said...

Mas ~ Diriku org Kedah...tp aku suka Kelantan..adikku iparku kerja dsana! Pasir Puteh..hehehe..
Atty ~ A'aa ler...dh excited tahap gaban nie..tp kena postpone plak..so plan dtukor ler.. travel dkt2 jer la..
El-Zaffril ~ Adik, buat masa nie co. freezekn new staff..suma Outsource Manpower..Costing..nnt kalau ada kosong akak bgtau k..
Azure ~ Benor tue! virus nie merebak ngan pantas sekali n more dangerous than Virus Selsema Burung ritu..psst: hubbyku yg bgtau k...
Fiza ~ A'aa ler...cantikk! kesabaranku utk tunggu smpai kat sn dh x tertahan nie..huhuhu..
Zura ~ A'aa...so plan terpaksa tukor...huhuhu..

Gieyana said...

Ieda ~ Mestii wooo....ko kena jumpa aku ar!cfm I belanje..hehehe..

afdni said...

aiseehh dear..tk dapek ler nak ker pentian yerr..tkper lepas nie lepas geram yer..mandi puas2..jgn luper snap pic. bebyk tau!!

Gieyana said...

Yuni ~ ok babehh..sure punya!! gila amik gambar tahap Gaban! hahaha..

leadleedeea said...

alalaaa....xper, sabar yek...tau...mesti akak da terguling2 da tu..heheeeee

alyyani said...

wow, increment! bes2! btw, kalo free jawab tag eh :D

~ Lady ell ~ said...

tak per kak..dr jadik apa2 elok la di freeze kan dulu cuti tu..

Fara_Adura said...

Wahh..beshnye gie.Nanti g perhentian tgkp gmbr banyak2 eh..cantek2 tau.Da ade kamera canggih..hehe.Benda wajib bawak tuh..baju xbawak xpe..kekeke..

Tahniah2..da 5 thn ek keje..setia pada yang satu..bagus2..:D

Gieyana said...

Lead ~ A'aaa..Akakmu ini akan sabar...hahahaha..
Alyyani ~ hehehehe...bkn increment..B***S ar...hiks hiks hiks..
Lady Ell ~ A'aaa ler..tp frust gak sbb dh plan!huhuhu..x per tunggu nnt masa yg sesuai but not in July!
Fara ~ bestt bestt!! kiter mmg suka jln2 spend RM..hehehehe...Betul tue..diriku setia pada yg satu!

mummYaeesh said...

ape kena mengena swine flu tu dgn ur hubby nye office??awat depa freeze??

Gieyana said...

My ~ hubbyku org Kementerian Kesihatan..hahahaha...

[-suziey-] said...

waa tahniah..dh berkhidmat 5 thun..lama tu..:D

huhu bestnye g perhentiannnnnnn

naurah makwa said...

cantiknya perhentian..nak masuk dalam list tempat nak pi honeymoon boleh?

Gieyana said...

Suziey ~ Tq2..hehehe
Naurah ~ akhirnya ko muncul...cepat add in ur list!hehehe