"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 23, 2009

Di Taman Rimba...

HARAP2 tue citer AKU nie tak basi la yer....Story nie sepatutnyer dpublish awal2 lagi after kitaorg g GATHERING kat Batu Ferringhi tue...TAPI banyak sgt interuption n Citer aku nak publish....So Entry nie terpaksa ler dlewatkan!!

OK...berbalik pada citer kat Taman Rimba tue....MULANYA aku memang nak mandikan Nureen kat Batu Feringghi tue ja...TAPI x sanggup ler pula psl kat sana panas wooo...MAU bertambah2 gelap ler anakku...tupun dh SUNBURN dah...SO balik dari Pantai tue kita suma gerak g Taman Rimba..rasanya aku dh pernah gi dah kat Taman Rimba nie masa sekolah dulu2...tapi ingat2 lupa la plak!...SYOK gak tengok Hubby n Nureen mandi sama2...AKU? Malas la nk mandi ar! lagipun x bawa pon swimming suit aku!hahahaha...takkan nk pakai yang ASLI kot kan! Hiks hiks hiks......SO korang layannn ler ya pic yang aku amik nie....
berposing tu perlu tau!!hahahaha....



Syoknya diarong mandi!!Jeless wooo....

Cantiknya tumbuhan2 hijau nie...suka!!

Kak Ina, Zura n hubby dia pon joint sekali....

My hero posing!!Time nk balik dah...

19 comments:

aimy said...

dah lamer xpg batu ferringhi..
bess nyer.. ;))

leadleedeea said...

windu nak tgk aksi nureen..heheheee..keep on takin great pics ya sis...really adore da pics~!

Gieyana said...

Aimy: x per nnt p yer..
Lead: Ahaks! will do..nnt akak publish n3 psl Nureen lak erk!

alyyani said...

yup2...i really admire your work on taking pics la. serious jealous! ;)

Nur Farhana Abdullah said...

Akak.. NApe tak mandi skali.. Heehee.. =p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

akak yg cumel napa tak terjun sekali?

Gieyana said...

Alyyani: Admire kt my pic erk!!TQ2...jgn admire kt I sudah!!hahaha...perasannya aku!!
Farhana: Akak x bw bikini la..hahahaha...
Zara: Geram wooo tgk diorg mandi...nnt ar tunggu kemunculan akak ddalam air lak..Episod akan datang!Ntah bila ler tuuu...

[-suziey-] said...

ler baik gathering kt tmn rimba tu jek..ekekk;D nk mandi kt pantai kena tunggu xde matahari..aklu x maunya sunburn.mcm udang kena bakar:p

Gieyana said...

Suziey: kiter 2 in 1 ar..suma kita harung!!!hahaha..

mummYaeesh said...

wow..batu pun dpt penghargaan utk posing skali!whoops..larikss..

LoVEaQshA said...

akak what a super great potograper la..
suka sgt tgk pictcha2 yg akak amik,nti lehla jd potograper zura yer lau zura g sn nti..hehe
Upah zura banje mkn kt pdg kota,ahakz!!

Gieyana said...

MY: Kena menghargai 'diarong' gak woo...pemberat bumi tue...hahahaha..
Dik Zura: Thanks! boleh no hal..belanja x nak ler kat Padang Kota...kat Parkroyal ka baru la besttt!hahaha..

miDguRL said...

best nyer....x ajak kite pn ;P

Gieyana said...

Midgurl: best wooo....alaa lupa nk ajak plak!hahahaha... nnt next plan kiter ajak k...

Dee said...

bestnyer dpt mandi time2 panas ni..syorga...

eD love photographY said...

gambar2 ni sangat cantik...
macam hidup je..
credit to gie..
hehe

Gieyana said...

Ed: Tq..credit buat awak juga!!hahaha..
Dee: Aku setuju ngan kata2 awak tue!!sejukkk n nyamannnn sekali!!

CaMaRPuTiH said...

best2.. rindu nk gi mandi-manda kat sg. ler... org Penang nih asyik bt kiter jeles arr..

Gieyana said...

CamarPutih: Penang kan warisan Tamadun Dunia..so byk ler tpt2 menarik nk cuci mata n riadah..best kan!hehehe..