"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 23, 2009

Dinner For Tonight......

AKU n hubby keluar MAKAN kt luar malam nie....Lagipun buat masa sekarang nie aku mmg x payah bersusah payah utk masak 4 dinner...HUBBYku mmg x nak makan nasi.....DIET katanya!!so WIFE dier nie x yah ler pikir menu aper yang nak dimasak.....LAGIpun aku bukannya terror pon masak!! CUMA kekadangnyer tue aku just wat mee goreng, bihun, spagetti or roti bakar n bla2....but, MUST BE without nasi......

SO tempat yang kiter dinner tu pon bukannya jauh pon...dekat jer ngan umah...so korang layannn ler ya picture yang kita amik tu! Let the picture tell the story yer! Ahaks!!

Posing itu perlu!!hahahaha...

Kat sini ler kita dinner...We're inside 'e restaurant!

Nureen tgh dsuap...nganga luas benor!! SIMILAR tak hidung Nureen ngan ABAH dier?

My hubby plak tgh concentrate minum...

KITA makan sandwich jer.....

Posing lagi...

POSING Kekenyangan..Ahaks!

Panorama MALAM yang indah!!

AKU pon x lepas peluang utk posing lagi...hehehehe

27 comments:

LoVEaQshA said...

wah subway sedap kn..
Suka mkn sndiwh tuna nyer..
Lau mkn mmg knygla sb rti jer dh big...

ppb_ppkp said...

Ooooo..nureen pi jalan2 dinner kat luor ek..
ihhihiih..insyallah..gie,,meh ler jemput dtg umah imah.tapi tu la...imah ni jarang sgt ada diumah..asyik keje je..mlm pon jam 10pm baru balik.ehhehe..nanti kiter masak spesel punya.. insyallah..pasni kalo dah cukup staff..masa imah mesti byk di umah...kiter weekend pon keje..uwaaa..bosan sgt xdak coti
p/s: imah n bhubby lani masuk program penurunan berat badan anjuran jkn perlis..pegawai zat makanan tu ckp..nasi kena mkn...tapi sekerat cawan je...then waktu mkn mlm 4 jam sebelum tidur.agak2 imah ni buat dak??heheh,,,kadang2 buat..kadang2 ngelat..ihihihhi

Gieyana said...

Dik Zura: A'aa ler sedap woo...semua sedap laa...
Imah: A'aa ler Auntie Imah..Nureen ikut Ummi kuor makan..sedap woo!hiks hiks hiks...
~Oic, kena diet ar camtu kn! kalau nk lose weight...kiter mkn apapon x bleh nk naik2 badan..dok kurus camtu gak!huhuhu..

[-suziey-] said...

waa diet tu..dasat..untung la u xyah masak..ekeke:D

subway ni roti dia yg 7" tu bole share 2 org..panjang bebeno:D

Gieyana said...

Suziey: Dasat kn! untung benor I..x yah bsusah payah!..Tu la..bleh 2 org share tue!

sis_nita said...

salam kenal dari akak.. cantik blog ni.. lembut jerr wane.. akak follow blog ko ehhh..

Gieyana said...

Sis_Nita: Ok nnt kiter linx akak erk! Cantek ka? Tq yer..

~~zuraiwan~~ said...

ni sure kt Egate kan.....hehhee

Gieyana said...

Zura; A'aa ler..dekat jo ngan umah eden!

alyyani said...

gie, subway kat penang ktne? i mmg hantu subway! hahaha...

Gieyana said...

Alyyani:Ooo hantu Subway yer...Subway kat Penang erk? Kt Auto City, Seberang Perai. Kat Gurney Tower n kat E-Gate (dkt ngan Tesco).Kalau nk mkn kt E-Gate, story2 ar..leh jumpa!hehehe...

shi3la said...

makk aii tueeeeeee jekkkkk ko makannn...patuttttt lerrr slimmm kooo...

wehh award ngan tag yg sewaktu dgn nyer tuhh...nanti haku hambek ocayy...TQ tauuu..ocay jgn serik kawan ngan haku..sebab haku bess...mhuahuahuaaa...

Gieyana said...

Shi3la: Itu sudah cukup mengenyangkn! hahaha..ko tak tau, aku makan kalah gajah woo...
~ko tgk entry aku bln February, celebrate besday aku tue, mesti ko tkejutnyer!!hahahaha...

gEe said...

baru la aku nampak dgn lebih terang roper c gie nih..cun seh!..pesan pd hubby jika nk brdiet..rajin2 la berpuasa..ibadah + diet..kite slalu amalkan..insyaallah..menjadi..

Gieyana said...

Gee: Ahaks! cun ker? alaa besa jer...A'aa Alhamdullilah..suamiku trmasuk dlm kategori tue!
~Bangga n sayang aku kat dier tau!~

Adry said...

Salam ziarah... owh so sweet.. happy family.. hehehe... bestnya makan kat subway..


Adry @ http://www.adrysabry.com

Gieyana said...

Adry: Thanks for visit...A'aa mmg berbaloi!hehehe..

Dee said...

samalah gak..hubby kita pun x mkn nasi mlm2..so kami sama2 diet..kehkehkeh..

Gieyana said...

Dee: Hahahaha...suami kita serupa...hehehehe..
~actually diorang takut buncitkan!

CoNniE said...

woohooo, bagus nye takyah masak nasik sgt, buley berdiet skali, erkk.. tp cm dah kurus je tgk.. hehehehe... kitorng kat umah pulak antu nasik

Gieyana said...

Connie: Woohoooo...best oooo...hubby takut cik "Buncit" melanda..tu yg diet tue!hahahaha..

leadleedeea said...

akak...body akak maintain laaaa..heheheee cam anaks dara k..hehehe

Gieyana said...

Lead: Owhhhh! sudah mak dara ar..tp kalau kuar sorg tue leh ler tipu org kate x kawen lg! hahahah..

mummYaeesh said...

lama da tak makan kat subway...
menu sihat!

Gieyana said...

MummYaeesh: A'aa betul2..sedappp!

reen said...

jalan2 cari mkn ye...:)

Gieyana said...

Reen: hahahaha..best wooo!