"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, April 24, 2009

Dinner kat luar lagi....

DINNER kat luar lagi...ni gara2 malas nak masuk dapur la.....ACTUALLY nak lepak kt tempat yg aku suka tue...kat Dave Deli...tp malas la plak psl dh lewat.....KELUAR pon dh pukul 9.00 malam...Cam keluar supper la plak!!! SO kita just gi kat Restoren ikan bakar jer la....Ntah nama apa restaurant tue...AKU plak yang jadi Cameragirl...psl satu gambar pon x der muka aku!!huhuhuhu....Sedeyy sedeyy.....


Apapun korang layann jer la picture cantekkkkkk yang aku amik nie yer.......


Ini gambar asli tau! x der kesan edit yer..sbbnyer, aku malasssss....

Nasi tue, aku yang punya tau!!

Nureen takut giler ngan kura2 tue!!!Geli benor dier!!...hahaha...

16 comments:

miDguRL said...

sedapnye ikan bakar...

nape die geli erk...hehehe

[-suziey-] said...

amboih..senang byk ler ko yek...xmask dh..makanya dapur tu xberasap la minggu ni..hehe:p

dave deli kt mne ek..:D

Gieyana said...

Mid: sedap woo...Ntah ler..akak pon confius! siap ngan action lg tue..
Suziey: Hahahaha..ko jeless ler tue!!dapur aku mmg x berasap..kalau b'asap pon masak air jer..xpon megi!!Dave deli tu kat Queensbay ar..favourie tue! tgk ar mlm nie ka g...hahahahaha..

CoNniE said...

best nyer mkn luar. isk isk nak pulak seafood tuh.. yummy.. nnt nk mkn gak lahh.. hohoh..

IeDa said...

Dave Deli???lamanyer x mkn kat situ..menarik..tertarik..da Bomb..zaman cintan cintun nyer pot...

leadleedeea said...

asik x masak je akak neh...syok arrr..jeles...hehe..nureen geli ngn kekure ek? hehe

Gieyana said...

Connie: A'aa best woo..kalau hr2 mau blood preasure nihh!..betul ka erk?
Ieda: A'aa..Dave Deli!!besttt woo kn!
Lead: dapur akak lm x berasap ler Lead..hari minggu jer berasap pon...x sure ler weekend nie berasap ka tak!!hehehe..A'aa ler. Nureen geli- geleman ngan kekura tue!

shi3la said...

erkkk byk tull nasik koo..tapi dok sekeping cenggitu gak..herannn haku ngan keajaibannn ko nyer badan nihh...cuba try test kasik haku petua sikit...agak2 arrr takkan nak kurus sensorg jerk..share2 arrr bebb...huhuu...

Gieyana said...

Shi3la: byk ker nasi aku tue? sket jer tue..1 mngkuk nasi dtekap kt pinggan tue..hahahaha...ko heran @ ko jeless nie? ahaks!!nk petua ker? alaa..ko mkn jer byk2!!gerenti kurus!hahahaha...

~ Lady ell ~ said...

kak gie,kura2 ngan ikan dlm tank tu buleh mkn ker...ihiks..

Gieyana said...

Lady Ell: boleh kot!hahahaha..tp kalau benda tu bleh mkn pon akak x nak makan!

Izan said...

bestnyer makan ikan bako...
tu la pasal kalu kita jd cameraman jgn harap la ada muka kita. huhuhuhuhuh

mummYaeesh said...

wah..gambar ala2 g aquaria laks!whoops..

Gieyana said...

Izan: A'aaa best woo...tu la psl!
MY: hahaha...sbbnyer? aku tgk umah ko ada ikan!!hehehe..

reen said...

makan lg!!!!

Gieyana said...

Reen: Ahaks!Makan utk hidup!