"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, April 3, 2009

Excitednyer dier...

Excited giler Nureen bila pakai selipar baru dier...smpaikn x mau tanggalkn selipar tu..dier pakai ptg lepas amik dr umah bb sitter smpai ler nk tido...Puas abah dier minta tanggalkn tp dier x nak...lastly bw masuk tido sekali....luckly selipar tu muat ngan dier psl time beli tu pon pakai agak2 jer..kalau x, next week ler p tukar balik...so enjoy d'picture Nureen ngan selipar baru dier....

11 comments:

atty's said...

dah selamat dirasmi kan dah selipar baru ye..

Gieyana said...

Atty: A'aa ler...x sabar2 dier nk pakai...

Mama_Aqish said...

biasa la bebudak...bila dapat barang baru memang cenggitu excited sesangat...tomei la tacut tu....pink colour lagi tu...

Gieyana said...

Mama_Aqish: A'aa ler...bkn takat budak2 ja..kdg2 mak budak pon sama gak!hahahaha...

[-suziey-] said...

adoiii haii...abis la tilam miang..ekek:D
agk truja disitu ye:p

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

chumel nya dia kak!!

Gieyana said...

Suziey: Tu la psl! yg bestnyer pg ni plak, x yah susah2 Ummie dier ni nk dukung...excited katakan!hehehe..
Zara: TQ..tq..Puteriku yg Comel!hiks hiks hiks...

miDguRL said...

aaa nie mesti ikut pangai mak die nie...ish ish ish haha..sib x pijak taik ayam kahkah ;P

Gieyana said...

Mid: rasenyer ler..hiks hiks hiks...umah kiter nk jumpa land pon susah..mmg x der tahi ayam nyer!hahahaha..

CoNniE said...

seronok dpt kasut baru... hehehe.. pasnih ajak ibu gi jalan2 tau Nureen.

Gieyana said...

Connie: A'aaa..semestinyer...kiter bknnya bleh dok umah jer kalau weekend...hehehehe