"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 30, 2009

Layan Tag Dari Zura plak...

Mak Aiii...TAG datang mencurah2 macam hujan ler plak!! kalau RM kan bestt...so before aku balik dr opis nie..aku layann kejap yer...pasal weekend mcm x der masa nak online plak.....Anyway, thanks yer zura sbb rajin nk tag kiter nie...hehehehe

1)Adakah anda suka blogging? Kenapa?
~ Suka..sbb aku suka ar....

2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5
~ X der special sgt ar..tp aku suka masuk blog Zura...n yang lain2 blogger gak...berkawan tanpa batasan...camtu ker erk!!

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
~ Weii...ini MESTI ar...kalau dok sorang2 sapa nk jaga plak!! Orang itu semestinya Anak n Suami aku la...

4) Taken or single? Mana lebih bagus?
~ TAKEN ....BEST wooo! ada org sayang......

5) Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
~ Pernah! Cinta ngan monyet!! bleh ka jawab camtu erk!!

6) Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5
~ Beriman
~ Penyayang
~ Budiman
~ Pemurah
~ Dan so on ler...Suami aku ler tue!!hahahaha...

7) Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
~ 25..ikut Nabi Muhammad S.A.W

8) Nak berapa anak?
~ 2 jer kot

9) 5 orang bertuah yang anda ingin tag
~Yuni lagi
~ Reen
~ Suziey
~ Neezareef
~ Alyyani

10) date of birth.
~ 20th Februari....

11) Best present yg penah dpt?
~ Macam2 wooo....

12) Gift yg di impikan..?
~ X der pon....

13) Fav colour
~ Purple n pink...

14) Fav numbers?
~79

15) Best place yg ingin dijejaki?
tempat2 yg MENARIK

16) Rase bahagie bile.....~
~ Hatiku bahagia...

17) Fav Movie
Ceta2 yg best err...

18) Fav Artist
x de la fav la....

OK Siapp!!

6 comments:

ppb_ppkp said...

rajin ko buat keje sekolah...heheheh

mummYaeesh said...

mana aci..byk tak menjawab soalan ni..
klu spm esei harus jwpan tersimpang...failed!
whoops tetiba emo cam guru besar lak..woohoo

alyyani said...

gie, ko mmg tau... tag kite blm buat lagi :( hehehe.. ok siap! ondway... :D

Gieyana said...

Imah: Byk woo keja sekolah yg tertangguh..huhuhu..I'm sorry...
MY: Janji buat sudah arr..sibuk ar!huhuhu
Alyyani: Sowi yer..X sempat ar..rush m/end closing wooo...

~~zuraiwan~~ said...

bagus2 buat dh tag aku....syg ko.........hehehe

neezareef said...

skali kena tag...utang ya