"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 21, 2009

LUNCH Date ngan Hubbyku Sayang

HARI INI aku x kerja yer...korang suma jangan ler jeless k....Setelah aku men'setel'kan keja aku pagi tadi...N Selepas p tempah baju kat Bandar Perda, Bkt Mertajam nun...aku tipon hubby nk lunch sekali...keja aku semua tue settle kul 11.50 camtue..hubby lak lunch pukul 1.00pm...Alamatnyer kena ler tunggu.....


So aku pon dari BM sinun terpaksa pandu ler keta cam kura2! Harapan agar Bridge pon jem, jd bleh ler aku sampai kt hubby sana ngam2 pkul 1.00pm...Nak naik ferry, SORRY ler! pasal aku x berani! takut woo kalau drive naik ferry! Baik guna Jambatan!enjoy sket!

SAMPAI kat brigde toll tak JEM ler plak...AKU sampai kat area opis hubby tue dlm kul 12.10noon camtue....SO aku lepak jer la kat Padang Kota sana sambil bgayut ngan Kakak aku! almost 40 minit aku tipon! Lagipon lama x call dier....

Tepat2 jam 1.00PM aku g opis hubby...bukan jauh pon dr Padang Kota tue...Jalan Kaki pon boleh! n kita makan pon kat Padang Kota gak!!Tu pon lepas round cari tempat nak makan...parking susah benor....hahahaha...

Aperpon layann yer picture yang kiter amik nie.....hehehehe...

Aku makan nasi campur jer..hubby tanya amik kari aper...then aku jawab kari gulai....sori, tersalah cakap ler plak! then kiter dua ketawa terbahak2!!

Ni air yang aku order...Coconut Shake! BESTTTT Giler...korang kalau dtg Esplanade, jgn lupa order air nie tau...cuma ader time siang jer..malam2 x der k....

Hubby tgk kusyuk menikmati makanan dier...x snap picture aku pon psl takut korang gelak plak! Kat belakang aku dipenuhi ngan motor2! nnt korang kata aku makan dkelilingi oleh motor!hahaha...

Sempat gak kita bdua posing.....perasan x kt belakang kiter? ader org gila...siap nyanyi kat kita lagi...aku ketawa terbahak2...nie ha lagu dier...lalalalala..."Suami Isteri berjalan kena ler berpegang tangan...baruler rumah tangga harmoni n entah apa lg yg dnyanyi...."


Before tutup citer nie..sempat lagi aku posing kt "Kekasih Gelapku"...hahahaha......

~Sori, Nureen x bawa sekali psl dok umah bb sitter~

15 comments:

~~zuraiwan~~ said...

ku tahu tmpt ini....haku pun penah lunch date ngan hubby kt cini...hehehehe. hubby pun suka order coconut shake tu..

CoNniE said...

perhh sdp nyer foods kt situ...

eehh, sempat gak posing kt kete? kenyang perut senang hati...

Gieyana said...

Zura: A'aaa! best woo..
Connie: sedap wooo! hobi tue posing2 nie...diriku sudah kenyang!hahaha..

[-suziey-] said...

waaa sonot2..eheheeh...mmg keje kat seberang ke? hr2 ulang alik sbeerang?>
emm panas2 minum coconut shake mmg menyegarkan:p

Gieyana said...

Suziey: x der ar...kiter keja kat Bayan Lepas...:D

leadleedeea said...

coconut shake tu mmg mengancam~! huhu..n part org gila tuh yg best haha...siap nyanyi2 lagi tuuuu...meriah~!

Gieyana said...

Lead: A'aa sedap woo..time preggy kt Nureen dulu mmg suker nie...A'aa ler! org giler tue siap nyanyi kt kita lg!hahaha...

Mummy Dasy said...

sedapnye..mcm berdating lak tgk..

Gieyana said...

MD: A'aa kiter bdating td tue..siap pegang tangan lg..hahahaha!

zue_annie said...

heheheh meriah tul smpai org gila tu pon buat show kat hampa dua kehkeh

Gieyana said...

Zue: A'aaa la..lawak betul!

ppb_ppkp said...

come lotee je aku tgk hang ni gie....cun bangat...org perlis kata..halus budak ni.hiihhihihihihi...wah syiok dating ek...besh je aku tgk ayaq tu....

Gieyana said...

Imah: Ishh..hg puji smpai takat tue plak! malu aku! Aku besa ja la..kurus keding!huhuhu...

mummYaeesh said...

kat penang ada coconut shake??
wah kagum nye...
da lama giler tak minum coconut shake
last time study kat jengka dulu...uwaaaaa

Gieyana said...

MummYaeesh: A'aaa.balik Penang nnt jgn lupa try k..