"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 14, 2009

RC Car Tournament...

INI baru ler sebenar2 nya ENTRY yang patut aku publishkan before EPISOD CINTA KITA tue.......kiter keluar awal pagi actually nak tengok REMOTE CONTROL CAR tournament nie la kat Padang Kota Lama...Lebih kurang mcm F1 kerdil ler....semua kereta dia cute2 n laju macam F1...so x sempat betul nk ambil gambar kereta2 comel nie...apapun layannnn yer gambar2 yang sempat kita ambil.....so layannnnnnnn..............

Excitednyer mamat nie tgh repair kereta dier...

Cuaca yang sangat cerah...

Sempat gak aku posing..tp si kecik kt belakang to tumpang interframe...ahaks!

Kat stage nie ler diorang control kereta kerdil tue....mmg expert giler!

Aikksss...camner bleh snap without head nie? actually nk zoom keta dier jer...

28 comments:

Izan said...

malaysia mmg penuh ngan aktiviti2 riadah kan? kat sini bila sejuak i terperok dlm rumah je. tak suka nk kuar rumah...

[-suziey-] said...

hahahaa..nk zoom kete zoom ler btol2 dkeat..ni kaki pn nampk..ekeek:D

Gieyana said...

Izan: Alaa..kt sn pon byk tpt menarik kan!
Suziey: dok jauh ar...tht why nmpk kaki tue!hahahaha..

leadleedeea said...

nice pics laaa sis...mana gambar nureen? hehehee

LoVEaQshA said...

wah cam best jer tgk view tue..
cam menarik sgt..
kt ner tue kak? cam kat pdg kota jer..
btlkan sy lau slh yer..

Gieyana said...

Lead: Gambar Nureen kat episod akan datang..hahaha...
Dik Zura: tekaanmu tepat sekali!keadaan yg panas bersama ngan deruan kereta F1 kecik..hehehe..

elly @ suely said...

uik kuat ke bunyi keta af kecit tu? hehehe...

Gieyana said...

Elly: bising woo...

alina said...

uishhh cam besh jer kan.Mesti anak2 aku kalu gi x nok balik nih.

alyyani said...

cantek gambar awak amik la. aaaaarrghhhh kite da nyampah dgn camera kite. need to buy a new one! -alamak, termengadu pulak- ngee...

Gieyana said...

Alina: A'aa ler..bestt! wlaupun dotter i pompuan tp dier layannn...
Alyyani: thanks yer...xper beli br, biar puas ati ngan hasilnyer...pssttt: hubby awak similar ler ngan hubby kwn sy...hehehe..

neezareef said...

nie kalo hubby nengok ni..aisehh..tompang sekaki

Gieyana said...

Neezareef: hahahaha..2,3 kaki pon bleh!..mahal kn keta RC ni!!

niza said...

ooooo ader RC tournament rupanyer...lalu gak kat pdg kota dlm kul 2 lbh camtu...nmpk la khemah2 tuh...pastu nmpk st john...konfiden jek ckp ngn hubby st john ader wat aktiviti kot...kehkeh...klu ku tau...wajib ku pergi pg2 tuh...

Gieyana said...

Niza: Haiyaaa...knp ko x stop? kalau x, bleh kiter btemu..RC tu smpai ke ptg tue!!hehehe..

SyaNa said...

huuu..best nye..mmg 1 hobi yg menarik..tp belanja besar gak ni nk modified kete comel tu

Gieyana said...

SyaNa: A'aa ler..hobi yg menarik tue!!tp kiter sekadar tgk jer ler..

~petrol dier pon 1 ltr dkt RM30..huhuhu..

niza said...

aiyakk!!!i don know lorrr...wat to do..scobidoo bidoo...heheh

Mamamanja said...

dulu penah gak tengok yang kat tasik titiwangsa tu..

atty's said...

kalo fir mesti suka nie..

Gieyana said...

Niza: sayang lorr...x per next time erk!
MM: best kan layannn...
Atty: budak2 mmg suker nie..

naurah makwa said...

yuhu..my hubby pun suka gak nengok nih

Gieyana said...

Naurah: rugi ar x dtg..

zamdotcom said...

oho..
makin mantap arrr amik gambar..
terrer..terrer


p/s: nk beli keta control..huhu

shi3la said...

chantek blog nih..hye salam kenal..kiter tukor link yerk..

~ Lady ell ~ said...

wow kak gie..best nyer....kat san mmg rajin wat tournament kete kecik tu ke...?handal betul derang control kete tu ekk.?

Gieyana said...

Shi3la: Tq2..salam kenal..nnt kiter linx k..
Lady Ell: A'aa best ar..x sure plak akak..2pon kebetulan nmpak banner kt Shopping complex..hehehe..

Gieyana said...

Zam: aku still on learning process..aperpon mmg kena keep on shooting right to become more expert!hahahaha...