"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, April 11, 2009

Sabtu yg membosankan...

BOSAN ker erk rini? mmg bosan pon....kena keja lagi for 1/2day....Turn hubby jaga Nureen sebelah pagi n my turn plak sebelah ptg...then biler aku balik keja, dia plak g keja...so nothing much to do....

Balik keja tu aku just take away jer for LUNCH...special lunch for me, hubby n Nureen......CHICKEN CHOP WITH FRIED RICE...

Nureen plak arini dh kena selsema...igt nk bw dier mandi kt swimming pool...tp dsebabkn keadaan dier yg idung tersumbat tu...so kiter anak berank dok ajer kat umah...layan cartoon.....

7 comments:

CoNniE said...

alahai.. time tgh lapar gini nampak lak makanan... hohohoooo... ketaq lutut.. isk isk isk..

ppb_ppkp said...

sama la kiter,weekend pon keje...huwaaa...

Gieyana said...

Connie: takper..bg cuci mata..hahahah..
Imah: A'aa ler kena keja mesti boring kan!time weekend camni kalau jln2 besssttt nie!

leadleedeea said...

my saturday pon boring gak..huhu..tgk AF kat umah n then mkn pizza..x gi mana2 pon..

Gieyana said...

Lead: A'aa ler..boring kn!kena plak Nureen selsema..

Mummy Dasy said...

waduh lapo perut tgk makanan ni...

Gieyana said...

Mummy Dasy: lawak ler awak...mkn megi ler!!hehehe