"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 21, 2009

TAG HOBI Dari Reen

TAG kali ni aku dapat dari REEN, x sabau2 dier spotcheck aku lak tue.....hehehehe....Tentang hobby....Nak tau psl hobby aku ker? Aku ader banyak hobby sebenarnya....tapi aku kasi dua hobby jer la yang aku paling suka lately nie k....kengkawan meh kita tngok apa arahan yg dia orang bagi.....


The Rule:

1) A title of your hobby.
PHOTOSHOOT n membaca majalah IMPIANA serta ANJUNG SERI

2) A brief story
~ Ahaks!!nk kena citer ker? Aku mmg suker amik gambar n bergambar...pastu edit cantekkk punya n tempek kat blog.....amik gambar nie cam treatment ler kat aku psl weekdays sibuk jer ngan angka2 kt opis tue...then weekend g shoot apa2 yang best n sedap mata memandang...lagipon hubby ku pon joint d'club ngan aku! hahaha.... ~ so sesiapa yg nak aku amik gambar boleh ler!!hahahaha...
~ THEN, aku suka ngan majalah home deco...especially IMPIANA n Anjung Seri...suka oooo...sbb syok tgk umah org cantek2 diorang deco! Akukan org Seni...tue yg aku minat tue! Ahaks! Uwekkk nak termuntah psl perasannnnnyaaa...hahahaha....


3) Photos to support of course lah.

>>Nie ler benda yg aku guna utk photoshoot tue...best wooo! investment yg berbaloi bgku....
>>Kat Bawah nier ler hasilnyer....


>>Ini adalah majalah yg aku suka tue!!

4) Tag others which you think might have an interesting hobby to share. Could be juz one person. Enuff.

~Bab TAG orang balik nie yang best nie.....Aku nak tengok hobby kengkawan aku lak, especially:
Ieda, Zura, Lead, Zue, Lady Ell, Shi3la, Suziey, Niza, Yuni, Mummy Dasy, Neezaref, Dee, Izan, Imah, Connie, Atty, Mid, Fairyana...n follower aku k....nak list down banyak sangat!

23 comments:

~~zuraiwan~~ said...

uitt....ko bg aku lg tag ek....alamak..hobi lak tu...

Gieyana said...

Zura: A'aaa..jawab jgn x jawab!hahaha...

[-suziey-] said...

uish mmg cantek hasilnya...ape rege nikon tu ek? my hubby giler pasl kamera gk:D

dulu suke baca anjung seri..tp skang ni..baca buku2 kuliah je la..tu pn xterabis baca..ekekk:D

IeDa said...

ohhhhhhhhh my God...dah 2 org bagi aku Tag ni..Take time okey friends...i'll do..Tq..

Mamamanja said...

follower gak.. nak kena jawab gak ker nih?

Gieyana said...

Suziey: thanks u! rege nyer usah dikate ar..ribu riban..lense saja pon ratusan..huhuhu...tp hasil mmg berbaloiii...
~diriku pon sibuk baca buku kuliah gak :D,hahaha~

Gieyana said...

Ieda: Owhhhhh..itu bermakna dirimu mmg glamer!suker di tag oleh kengkwn..jgn x buat plak k!

Gieyana said...
This comment has been removed by the author.
Gieyana said...

MM: Buat tau jgn tak buat! kalau ko silent reader jer n3 nie bleh lepas ler..tp ko dh tegur so kena wat k!hahaha

Fara_Adura said...

Gie..hobi yang sama oh..fara kurang skit dari my hubby ar..my hubby sangat ske.Next week nak sambar lense 2.8 lak..nak kasi lagi sharp..n hasilnye..wow! Hanya yang terjebak lam dslr aje yang tau..sangat berbaloi..ekeke..:p
Skang gie pakai lense ape..?

reen said...

kihkihkih....salama x de...saloma ad la...:)...hobi yg bagus..pncinta alam..nk pnggil ulat ap ek???hahaha...ualat gmbr leh x??kuangkuangkuang...

Nur Farhana Abdullah said...

Alamak.. Tu kene tag ke tu? Hahaha.. Okey2.. Akan diusahakan scpat mgkn.. Heehee..

Anyway best la hobby snap2 gambo nie.. Bape investment ek? Heehee.. Cam minat.. =)

Izan said...

patutla sume gambar2 yang awak amek cantik2 belaka. minat tangkap gambar rupanya. saya baru jer nak berjinak2 nagn dunia tangkap gambo ni bab suami saya fotografer

Gieyana said...

Fara: Ahaaa...tanamkn ler minat yg mendalam sket bru leh joint hubby u!hehehe...
Reen: Diriku typo error ar..Ko gelak plak erk!ni kena panggil ulat kamera la!hahaha...
Farhana: A'aa..buat jgn x buat tau!Besttt woo hobi nie...tp investment ribu riban ler plak!
Izan: Oic..pastu leh joint e'club ar..

CoNniE said...

halamakkk.. kena tagged.... huhuhuh..

elly @ suely said...

memg seni wei... cantik gambar yg ko snap tu... sesuwaiii la ngan kamera nye pon hhehehe...

Gieyana said...

Connie: Jawab jgn x jawab erk!hahaha..
Elly: Aku dkategorikan sebagai org Seni? hahaha..suker tue!

Dee said...

dee dh kenalah tag ni..tp lum buat..esok dee buat eh..hehehe..

Gieyana said...

Dee: ok!take ur time!hehehe..

Miss Moon said...

Hai ...moon duk blog hopping ...the sampai kat sini

salams tuan umah

Gieyana said...

Miss Moon: Hye...thanks for visit!

miDguRL said...

alamak kne lg...kak sy xde hobi hahahahhaha

Gieyana said...

Mid: tipu ler tue..hehehe..