"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, April 10, 2009

TAG lagi...

TAG kali nie from adinda Lead...dpt semalam lg tapi mood nk buat tu kureng sket...susah tang nk cr gambar exclusive tu la...apapun layannnnn.......

Ape nama penuh anda?
NAMA penuh ker...kalau x kasi x per tak...just panggil GIE will do...hehehehe

Nama apa yang anda harap itu nama anda?
X de kut....suka dh dengan nama nie....

Post 4 pictures korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi?


hmmm....Exclusive ker?? susah gak nk carik pasal suma gambar special dah publish...ni pon rasanya ada dh pernah publish dah.......semua gambar baru kiter la bg tahun 2009 nie...


Clockwise please~!Pic 1 ~ Kat Gurney drive, depan Evergreen Laurel Hotel..suker ngan mimik muka Nureen...look so CUTE!

Pic 2 ~ time ni rase TERHARU sesangat sebb hubby sanggup spendkn money utk wife dier nie kt Shangri-La Hotel for my birthday celebration this year...Thanks yer sayang!...

Pic 3 ~ Romantik sangat time nie....kiter do something crazy..reshoot balik gambar ala2 kawen gitu sempena Engagement Anniversary baru2 nie...BAHAGIA kan!!


Pic 4 ~ Nureen excited naik keta...x der gambar len aku tempek jer gambar nie.......


Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
Apabila aku telah dsahkan pregnen setelah 1 thn lebih bkawen n melahirkan Nureen Najwa...x dpt ku bayangkan perasaan tu sebab BAHAGIA...menjadi isteri kpd suami tersayang n paling ku CINTA.....


Apa prinsip hidup anda?
Orang lain boleh buat, kita pon boleh juger....


Apa perangai anda yang paling buruk?
SUKA shopping...huhuhu...


Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga ....



BUAT....
Laila@Jemari
Niza
Naim
Zara
Mid
Naurah
Farah Adura
n sesape yg mmg suker layan TAG ler...

12 comments:

ai said...

Sweet je gambar kau.. :)

Gieyana said...

Ai: tq yer..puteri2mu juga comel...

atty's said...

baru nampak muka gie..

Gieyana said...

Atty: Lawak ler..byk n2 before pon ader muka sy la..hahahaha..

Gieyana said...

n2 plak..n3 ler...hahaha..

naurah makwa said...

akak,naura dah wat pun..hehe,..naura hutang 1 tag lg..t naura siapkn..

Gieyana said...

Naurah: ok..cantekkk!

Ummi Salsabila said...

ala..sweetnye pic shooting tuh.jeles2..hehe

Gieyana said...

Ummi: ya ka? kalau nk kiter bleh tolong shootkn!hehehehe..

CoNniE said...

phewww.. selamatt dr tag.. keh keh keh...

leadleedeea said...

da buat tag yek? goooood job...hehe nnti klau ade tag lg lead xkan lupa jemput akak hehehehee

Gieyana said...

Lead: hahahaha..bab2 tag nie yg eden malass nier...tp apapun mmg enjoy biler layannn...hehehe..