"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, April 17, 2009

TAG lagi...TAG lagi

SPECIAL tag nie aku dapat dr Mummy Dasy n Reen...thank you yer psl ingat lak nk bg tag nie kat aku...Senang n Simple jerrr...So layannnnn..............

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jngan tipu2 ek x suke..

~ Tak tipu ar..ni mmg wallpaper baru yg aku tukar...tiap2 kali kalau dh boring n ada gambar baru aku tukar ler...hehehehe



2) Bgtau nape anda suke wallpaper anda

~ Pertamanya aku suka pasal wallpaper nie gambar TERBARU family kita yg di ambil last week....pastu kegembiraan n kebahagiaan kiter sekeluarga dpt dilihat kat wallpaper nie...sejuk jer mata memandang..plan nk g cuci besau2 gambar nie tp x sempat lg....HAPPY kan kiter...hehehehe...

3) Tag 10 people
~ Zura
~ Lead
~ Ieda
~ Imah
~ Mid
~ Neezaref
~ Fara Adura
~ Naurah
~ MummYaeshh
~ Shi3la

Buat yer kengkawan..jgn x buat..hahaha

6 comments:

ppb_ppkp said...

gie...den x gheti la mcm mana nak printscreen ek..den budak baru belajaq..

Gieyana said...

Imah: ko tekan print screen kt lappy or keyboard ko..then ko save kt Paint kat accessories tue..aku buat camtu ar..

[-suziey-] said...

phwew nasib xkena tag:D

Gieyana said...

Suziey: tunggu next giliran yer!hahaha..

miDguRL said...

ade jugek tue name den heheheh....sib den buke post yg nie hehehe

Gieyana said...

Mid ~ ko punyo namo mesti ado punyo..hahahaha