"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 8, 2009

Tag owhh tag...

DIRIKU terkena lagi....huhuhu...x lain n tak bukan dr adik kesayangan yg selalu layan blog aku n akupon selalu singgah blog dier...Thanks yer Mid sebb x luper kiter...apapun layannnnn........

Nama Timangan anda:
~ G, Rozie, Ummi, Kak ...

Anda seorang yang:
~ Part ni paling best nk story nie...aku semestinyer berkulit cerah...wohooo...tht why ler hubby tertarik!!ahakss...perasan benor!!!Aku suker travel...n yang paling best! AKU, gila tahap gaban amik gambar....aku seorang yg pemurah...jenis yg x suker berkira...tp kalau org berkire akupon jd kedekut ler juga...sbb geram!! aku nie jenis yg penyayang...tht why aku sayannnngggg kt orang2 yg tersayang dlm hidup aku......Aku.... setiap masa, detik n saat senantiasa fallin in love ngan hubby...dlm satu hr time keja tu at least minimum 5x aku call dier n 5x dier call aku!!Loving kan!!aku srg yg hepi go lucky..tht why ler aku nmpak muda remaja jerrr....ahaks!perasannnn benor! byk lg la kalau nk story..kang x terbaca plak!!

Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
~ SUAMI n PUTERI aku ler.....Suamiku yg x kedekut...penyayang...understanding...caring....n yg paling penting...sorang yg beriman yg dpt membimbing aku dunia n akhirat!!!Puteriku pula, seorang yg comel. manja...pintar....n byk keletah...yg menceria n memeriahkn rumahtanggaku....n also my Mother n Father yg telah membesarkn aku.....n menjadikn aku seperti AKU sekarang.......

Lagu kesukaan anda:
~ Suma lagu aku suker ar....ikut season n sedap didgr....

Makanan kesukaan anda:
~ Lobster....n western food....

Warna kesukaan anda:
~ Semestinyer pinkkkkk....n dh start gilakn purple.....

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
~wallet, handset & kunci keta n umah....

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
~Iskhhh..x der la....syg nk membazirkn air mata....

Tag rakan anda:
~Zura
~Dik Zura
~Lead
~Fara Adura
~Suziey
~Elly
~Niza
~Zue
~Reen
~Aimy
~Aliya
~ Sesapa yg singgah kt blog aku nie yer...

Feel free to layannnnn...............

10 comments:

LoVEaQshA said...

kak gieyna zura dh jlnkan tugas yg dberikan..

Mama_Aqish said...

nasib baik kita tak kena dari tugasan TAG ni huwa...hu...huwa...

zamdotcom said...

hehe..
bagus sbb sayangkan air mata..
sbb kadang2 bila tgk drama sedih pn ada yg menitiskan air mata ^^


p/s: bumbung rumah bocor menitis sehingga basah meja komputer

Gieyana said...

Dik Zura: Ok baguss sekali...
Mama_Aqish: Bg u relaxx dulu...so tunggu yg akan dtg...
Zam: A'aa ler...sayang woo air mata..tp x sure ler yg akan dtg nie...

elly @ suely said...

ok aku dah jawab tag ko... amik tag dari aku lak hehehe

zue_annie said...

NANTI FREE AKU AMIK K...LA NI BNYAK KEJE LA PLAK KEKEKEKEKE

CoNniE said...

huhuu.. baru je dpt tag ni dr ember td...

Gieyana said...

Elly; ok..nnt saya ziarah n amik k!
Zue: x per take ur time..
Connie: A'aa ler..ada nmpak ur name either Mid or Ieda punya umah..kalau x awak pon kena tembak!hahaha..

~~zuraiwan~~ said...

huhu...ku kena beb.....hahaha

Gieyana said...

zura: hahaha..buat jgn x buat!