"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, April 19, 2009

Zura n her niece Misha...

MACAM tak ikut urutan ler plak aku publish story nie erk!! MALAM TADI, Zura, her hubby n her sister datang rumah dinner sama2 ngan kitaorang....Alaa makanan left over dr BBQ siang tadi..nk tapau masa kat BEACH tadi masing2 takder bekas..so masing2 bawa balik ler makanan yg terlebih tue...then malam td kiter gathering lagi ler kat umah aku plak! SORRY yer...gambar makanan yang kita NGAP malam nie x diambil pon sbbnyer suma dah letih n kelaparan....CUMA aku n hubby sempat n mmg nk amik gambar Si Comel MISHA n satu pic candid Zura...SO korang semua layannn yer!!

Misha yang COMEL...

Zura... ada ciri2 ibu mithali nie!!..hehehe...

Excited sungguh Si COMEL nie ngan duit TUE..

~ Nnt aku publish plak citer kat mana kita BBQ tue yer!! Jangan jeles plak!!hehehehe......

10 comments:

[-suziey-] said...

yeay bestnye dpt duit:p

ppb_ppkp said...

ala...den suka gambar makan....eehhehe

Gieyana said...

Suziey: excited benor dier ngan duit tue..hehehe..
Imah: Ter miss ler nk amik gambor mknan...hahaha..

CoNniE said...

hooo.. bape rm tu? Misha comey jer...

Gieyana said...

Connie: kalau ku kata RM50 bleh x?..hahahaha..dier dok belek RM1..hahahaha..

~~zuraiwan~~ said...

muka misya pun nmpk kena sunburn gk la...sian dia, mama dia sure mnyesal bg aku jaga..hahaha

~~zuraiwan~~ said...

tu pun kite telah bedal nasi yg niza msk ...kekeke...tq to niza...

Gieyana said...

Zura: Kesian kt budak2 kn! anakku juga kena sunburn..dtambah plak bg pkai spagetti Strip..huhuhuhu..
~kesian kt dia tido dr kul 12.00noon smpai 4.00pm sbb penat main pasir..hahahaha~

~~zuraiwan~~ said...

uitt...x perasan lak ko kata haku ada ciri2 ibu mithali...huahua...insyaAllah moga2 jd kenyataan.

Gieyana said...

Zura: A'aa ler..akan tiba juga masanya nnt..hehehe..