"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, May 16, 2009

The Beautiful of Me...

SAKITnya hatiku...melihat sahabat seangkatan denganku bebas berterbangan di udara dan berenang tanpa di paksa dan di kongkong....Bebas mencari makanan...pasangan...hidup aku adalah seperti di atur....Di atur agar meneruskan sisa2 hidup aku...KESEMUAnya yang bersangkut paut denganku!! MAKANANku pun di atur!!! ITULAH AKU!!! HANYA Terkurung Di Sini!! terkurung di dalam lingkaran ini......

~ Burung pon boleh berbicara kan!! dalam bahasanya yang sungguh merdu!!
~ Photographed by me & hubby......

14 comments:

::HaMpArAn HaTiKu:: said...

salam,wah pandai ek gie snap pic,lawo2x

Mummy Dasy said...

Salam.. cantik2 katne amik ni

Gieyana said...

Syakiela ~ Tenkiu..berduet ngan hubby amik pic nie..

Gieyana said...

MD ~ Salam...kita amik kat Bird Park...:D..
Kalau kt luar x dpt ar tgk burung cantik nie kan!

zue_annie said...

saalam...wah..cantik2 boleh jd photograper majalah kekkeke

Gieyana said...

Zue ~ Salam...x nak la aku..sekadar suka2 ja!hehehehe

mummYaeesh said...

pestttt cantik giler...burung ar...
hiks...
cantik gambar yg diambil ni!

Gieyana said...

MY ~ diriku pon suka tgk aksi burung nie..cute & colourful!

naurah makwa said...

ala..cantiknya gambar2 akak..jelous..huhu..

Gieyana said...

Naurah ~ Ala..biasa saja..menikmati anugerah Allah Taala dgn cuci mata! hehehehe..

♥ Eda ♥ said...

cantiks sgt....sukeeeee

neezareef said...

betuah ko burung ade org nk snap gambo ko..kekekee

Gieyana said...

Eda ~ Thks yer!

Gieyana said...

Neezareef ~ Burung si model...