"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 2, 2009

Edisi Rayu Undi utk Nureen (Sticky Mode)



Assalamualaikum buat semua...rasanya semua sudah maklum yang aku ada masuk contest for Nureen kat blog Mama Aqish....then sekarang nie adalah masa untuk merayu undi ler buat my princess nie...Buat semua follower aku yang tersayang...harap korang sudi untuk vote Nureen kat comment blog Mama Aqish....Dengan menaip:

TSMC_VOTE_04

dekat link nie : Mama Aqish (kat komen dier yer)
Tempoh Vote : ended on 2nd June 2009 @ 11.59PM

~ Budi baik korang x kan dapat di lupakan...walaupun hanya 20% mark from Vote, tp at least dapat membantu....tapi kalau kalah tu biasa ler...adat pertandingan ada kalah n menang kan!
~ Excited, appreciate n sewaktu dengannya bila vote nie di jalankan......wakakakaka...
~ Kalau sesiapa yang rajin promote for Nureen kat blog korang pon di alu2 kan...Terharu sangat taww....

28 comments:

[-suziey-] said...

dh vote dh utk nureen..heheh..good luck ok :)

LoVEaQshA said...

Akak nti zura vote nurin ok..
lau vote byk2 kali leh kn???
dun wory mn thu kot ada rzeki nurin mng contest nie ok!~

neezareef said...

anto kt komen dia t ke

N A N I E said...

vote dah..TSMC_VOTE_04 hantar kat comment entry..
correct me kalau salah =)

ppb_ppkp said...

gie..imah vote for nureen..chaiyok nureem

alyyani said...

arini ek? ok2 pn gie, demi anakmu, aku undi untuk nurin... :D

nanti nak soh gie blanje subway kat penang kalo menang. ;) (gurau jek)

Dee said...

dh vote dh..

mama tisya said...

good luck nureen..rmi gk yg vote

~Hamparan Hatiku~ said...

ok dik nureen,untir dh vote utk kamoo,smoga berjaya ye

CuTeMiUt78 said...

eeemmm ok.. aku dah undi utk nureen... jom undi utk mirul plak k..

zue_annie said...

dah vote dah..hope dia berjaya k

mummYaeesh said...

hiks..nak telan mati mak nak luah mati bapak!bleh vote sorang jek kan..adoila!
takpe weols tgk byk vote utk nureen sure lekat punye..woohoo

Gieyana said...

Suziey ~ tenkiu yer...

Gieyana said...

Dik Zura ~ Tima kasih yer...sayang adikk!!

Gieyana said...

neezareef ~ A'aaa...

Gieyana said...

Nani ~ A'aa betui tue..pandai Nanie..

Gieyana said...

Imah ~ Tenkiu yer...

Gieyana said...

Alyyani ~ tima kasih yer...harapan pon camtu gak..kalau kalah nk wat camna kan psl byk yg talented jd model...wakakakaka..

Gieyana said...

Dee ~ Tenkiu yer..

Gieyana said...

Mama Tisya ~ Good luck for you too..

Gieyana said...

Syakiela ~ Tima kasih yer sahabat!!sayang kamooo...

Gieyana said...

Cute ~ tenkiu...aku dh vote for mirul k..good luck!

Gieyana said...

Zue ~ tima kasih yer..harap2 pon begitu..tp byk yg bagus2..

Gieyana said...

My ~ betui tue..harap Yaeesh bleh lekat gak yer sb tgk dier pon apa kurangnya..

reen said...

mmm..nureen rmbut krinting...ibuny sama gak ke?..he...

Gieyana said...

Reen ~ Ibunyer ikal mayang..wakakakak..

Precious said...

Comey memang comey ... good luck!

Gieyana said...

Precious ~ thanks yer..