"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, May 22, 2009

Geram..tension dan seangkatan dgnnya..

Wakakakaka...best tak entry aku kali nie...aku tension + geram + berbagai2....bukan kat owg lain tau!!tp kat blogspot!! mcm ada problem gitu...aku x bleh view owg len punya blog....mesti internet aborted......aku bleh view kat blog aku tp x bleh nak comment...mesti aborted jugak.....aku x der sentuh aper2 setting kat blog aku nie....tu yg buat aku confius + tension + geram....adakah blogspot tgh wat maintenance @ seangkatan dengannya!! Dah ler bila buat new entry, dier lambat update!!!korang face the same thing dengan aku tak????

18 comments:

~zuraiwan~ said...

uitt...sbr2...jgn tensen2...hahaha..aku pun kalu view blog..dia akan kuar msge operation aborted, blog updated pun lmbt....same la...hehe..

IeDa said...

hehehe..x yah tensen2...aku rasa semua blogger pun kena nasib yg sama mcm nie..

fazilzura said...

emm kompom ler blog demam ...

Dee said...

samalah dee pun facing prob yg sama ngan IE..tp guna mozilla ok je..tukar guna mozilla lah..

♥ Eda ♥ said...

rasenye blogspot mmg tgh gile skang la...

sis_nita said...

yuppp.. sesungguh masalah ko masalah akak jugaa.. samaaaaa.. huhu!

neezareef said...

pelik gak ramai yg face prob camnie

CuTeMiUt78 said...

senasib la tu.. agaknya semua kena kot

Gieyana said...

Zuraiwan~ A'aaa betui tue! tp geram ar psl x bleh masuk blog owg len..huwaaaa...

Gieyana said...

Ieda ! Betui tue..tp susah ar...blog ko pon kena tendang gak!

Gieyana said...

Fazilzura ~ A'aa..betui tue..kejap ok kejap x ok...huwaaaa

Gieyana said...

Dee ~ A'aa kan! nnt kita install mozilla kt umah k..kt opis nie x bleh taww...

Gieyana said...

Eda ~ betui tu dgn cakap ko...huwaaa

Gieyana said...

Sis Nita ~ kita serupa...lalalala...ala2 nyanyi gitu..:D

Gieyana said...

Neezareef ~ harap2 ko x kena kan! aku kena..huwaaaa

Gieyana said...

Cute ~ wahhh...ada geng! x tau bila ler nk ok kan!

mummYaeesh said...

tak!hiks...
bak kata pepatah..sabar tu separuh dari iman...

Gieyana said...

My ~ hohoho..ko ketawa yer..hehehe..betui2...nnt ok ler tue kan!