"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 27, 2009

Kenduri Kawen...

LAST SATURDAY kita balik kampung for attending kenduri kawen cousin aku.....SERONOK benar rasanya gi kenduri ramai2 ......rasa macam kenduri iteww aku yang punya!!!bleh ka kata camtu erk! sepatutnya g kenduri kawen mesti amik gambar kawen...ini x...kita amik gambar kita...gambar pengantin berapa keping jer yg aku dh publish before.....Actually kita nak g kenduri kawen tue awal...tp, delay sket pasal kakak aku ikut mak pergi ke kebun....dia wat lawatan plak kali ni kat kebun mak....nasib baik ler x lambat sangat diaorang balik...kalau x...mendidih wooo!!! perut aku laaa....pasal Lapar wooo.....So, ni ajer gambar yg aku rajin utk di kongsi bersama kalian tersayang yer.......

Nureen hepi sangat ngan paper bag..

Gosip2 time berjalan balik....hahahha..

20 comments:

~Hamparan Hatiku~ said...

wahhh,g kenduri kawen...allalalalala,suke nye nureen dpt goodie bag tue...xde pic pengantin ker gie?

[-suziey-] said...

waaaa sgt hepi nureen dpt paper beg:p

Gieyana said...

pengantin n3 kt bwh daa...x upload kt sini pon...lgpon amik gmbar sket ja psl kita g lmbat daa....
~ A'aaa suke benor si Nureen tue..hehehe

Gieyana said...

Suziey
~ A'aaa sukeee dier psl ader "colat" kt dalam tue...:D

Nur Farhana said...

Gambar nureen yg second last tu tomey-tomey laa.. Rasa nk dukung, peluk2 jek.. Huuhuu.. Takpe3.. Nnt ada peluang ku peluk smpi puas.. Blh ke maknya?? Heehee.. =p

Gieyana said...

Nurfarhana ~ Tenkiu yer...mak dier x comei ker? wakakakaka...nnt ada jodoh kiter jumpa kay...nak p gak Cameron highland satu hari nnt....:D

~Hamparan Hatiku~ said...

mak die xcomel...tp sweet lor...sweet itu lebih sesuai,hehehe

naurah makwa said...

amboi si kecik tuh..bergaya sungguh dgn goun dia..cute gitu

mummy_ayu said...

seronoknye dia gie kenduri...

Sherbet Berry said...

Ur doter dah jadik cam Party Princess..So Cute!
=)

leadleedeea said...

nureen mmg comey cam mummy lead..hehehhheeeeee

niza said...

sonok kan bile ader kenduri...time nilah baru jumpe muka sorg2 sepupu sepapat....meriah!!!

Gieyana said...

Syakiela ~ A'aaa..Ummie dier x pon psl suma dh dpt kat anak...huwaaaa....:D

Gieyana said...

Naurah ~ Tenkiu yer...suka betul dier especially jalan ramai2 camtue...hahahaha

Gieyana said...

Mummy Ayu ~ Betui2...aku macam kempunan nk makan gulai kenduri kt kg aku! tp bila p selera terbantut ler plak! huwaaaa...

Gieyana said...

Sherbet Bery ~ TQ yer...:D

Gieyana said...

Lead ~ A'aa ler kan...Lead mmg comeeell pon...seiras ngan adik Lead lak tue...:D

Gieyana said...

Niza ~ A'aa betui tue...jumpa plak kwn2 masa kecik2 dulu...memang besttt!

mummYaeesh said...

hamboiii komain melenggang lagi si nureen!hiks

bestnye kenduri kawin kat kg..jalan lenggang mak limah beramai2 gitew..best2 jeles!

Gieyana said...

MY ~ A'aa ler anak dara tue...syok benor dier...
Mmg best taww! berjalan smbil gosip2..wakakaka..