"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, May 4, 2009

Kucing Comel in Action...

SORRY ler aku x der citer nak story..n malas ler plak nk buat ENTRY...nanti ler biler mood rajin nak write long story yang besttt giler tahap gaban tue muncul yer.....This weekend aku sempat ambil banyak gambar2 baru n memerlukan masa utk penapisan plak!!...So ini jer yang aku sempat nk entry dulu ....syok bila tgk action kucing2 nie....So apa lagi aku pon merembatkan kamera n start tu snap....So cukup ar gambar nie buat tatapan korang semua yer..........

Syokkan jadi kucing!!!..dibelai manja n mesra oleh manusia..tapi kucing yang comot still kita belai ker? Aku tertanya2 plak !!

14 comments:

leadleedeea said...

kucin~! comeynye...huhu...n really2 nice pics sis..miss u~! hehe

Gieyana said...

Lead ~ Tq..x tito lg ker?hehehe

Gieyana said...

Lead ~ Akak masa pregnen dulu..suka benor kt Kucing tau!hehehe

::HaMpArAn HaTiKu:: said...

comelnye kucing nie...but,i takot nakpegang kucing.geli

Gieyana said...

Syakiela ~ Lawak ler awak nie..hehehe..Kucing comel n manja tau!

ppb_ppkp said...

gie..lama imah nantikan entry terbaru hang...

Gieyana said...

Imah ~ Diriku busy ler..x sempat nk story mory nie.. :D

afdni said...

comelnyer meow meow..

[-suziey-] said...

nice shot la gie..tantek..

Gieyana said...

Yuni ~ Meow2..hehehe.
Suziey ~ TQ..kemalasan yg drastik telah melanda!huhu

shi3la said...

uwaaaaaaaaaaaa...kucinggggggg...!!!*sedey*

Gieyana said...

Shi3la ~ knp ko sedeyy plak!hehehe

mummYaeesh said...

pic no 2 tu siap kucing tu posing tgk camera tu...dasatttt!

klu cat lover tak kisah comot ke tak..dia tetap belai gak..sbb ada satu perasaan simpati kot!

Gieyana said...

MY ~ Kucing liar tue..takut rasanya!hehehe