"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, May 7, 2009

Layan TAG dari ZamDotCom n Mid...

WAHHHH sekali dua orang tembak task yang sama nie...camna nak jawab erk!!

THANKS yer buat Zam n Adikku Mid..... Pasal Susah2 jer bagi AWARD kat kiter...sekaligus TAG plak tue...terharu2...hehehe..So layan jer la yer.....

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:~

#ZAM
~ Dier suka amik gambar...
~ Dier baik hati pasal tolong ajar Photoshop kat aku...
~ Dier ader blog cantekkk....
~ Orang Kedah cam aku gak ler...tp keja kat KL nun...
~Ruper2nye dulu, dier kawan sekelas ngan member aku...hehehe..

#MID
~ Tunangan org tau! jangan kacau!!
~ Dah nak kawen dah dalam masa terdekat nie...jgn lupa panggil tau!
~ Baru jer Design rambut baru...huhuhu...sayang wooo psl aku suka rambut panjang!
~Org Perak..tp lupa plak kt mn...sowi yer...
~ PArt nie yg best nie...selalu TEMBAK aku woooo.....

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya-
~ Aku paling Suka amik gambar...bergambar n mengedit....
~ Aku paling suka Travel...cuci mata
~ Aku suka shopping abiskn duit...especially barang Nureen
~ Aku tgh kumpul duit banyak2 nk wat renovate umah baru....
~ Aku Sayang Suami dan anak aku yang tercinta itewwww...
~ Aku suka tanam pokok....
~ Aku seorang yang Happy Go Lucky...mula2 korang kenal aku mmg peramah..x caya tanya Niza.......hahahaha...
~ Aku suka makanan western...
~ Aku suka berblogging sekarang nie...
~ Aku nak beli lense baru lagi...ok siap!!

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
~ Dik Zura : Org Utara gak...keja kat KL nun...ehh knp org Utara suka keja kt sn erk! dulu aku pon!!
~ Lead : Org Terengganu..Cikgu kt KL....
~ MummyYaeesh : Hubby dier org Penang..tp kaum kerabat suma byk dok KL..betui ka erk?hehehe..anak dia comel...
~ Connie : Ada puteri comel gak...lama dier menghilang...busy ker?
~ CuteMiut78 : Putera dia sebaya ngan Nureen tp rasanya besau dr Nureen..cute gitew....
~ Elly : Qimie dier pon comel!hehehe...selalu tag aku!huhuhu
~ Ieda: Tgh sibuk wat preparation besday party Ayin yg comel itewww....HAPPY birthday yer Ayin...Org utara gak tp dok Kajang nun...tempat lama aku ler tue!hahaha...
~ Yuni : Safwa dier comel ar...ada DSLR cam aku gak...syok tgk gambar dier...hehehe
~ Alyanni : Nia dier comel....Hubby dier org Utara..hehehe...
~ Zura : Kawan aku since b4 kawen n smpai kawen...selalu g travel sama2..hehehe

Ok siap yer...hehehe..

9 comments:

zamdotcom said...

hoho..
jawab jugak tag sy ^^ tq tq


p/s: nk beli lens apa lak tu?

Gieyana said...

Zam ~ sama2....x sure lagi..makro kot! :D

~~zuraiwan~~ said...

uitt...masuk ko...udah 3 org bg aku award n tag yg sm .....anyways tq2....

LoVEaQshA said...

Almk kna tag lg..
Adui yg dlo2 pn xwat lg,tp yg nie rs nakw at dlu arr sb cam best jer..hehe
Mekacih yer kakak ku..
BTW zura bkn org kdah tp hubby,zura mmg org kl..hehe
xper ada ms kita jmp leh story pnjg2..
Tgh cr ms sesuai nk g pre-hnymoon kt penang!!!

Gieyana said...

Zura ~ hahaha..ko kena list down 3 org ar..sian ko!
Dik Zura ~ huhuhu..sudah salah daaa...sowi yer..igt owg Utara gak...nnt bgtau bila nk turun yer!hehehe

CuTeMiUt78 said...

ho..ho..ho.. terharu ni.. sebab nama tersenarai.. uish.. ya ke.. lebih besar dari nureen.. heh..heh..heh.. apapun mekacih la ya sudi memberi award ni kat kita.. akan ku gantungkan kat umah ku itu.. :D

Gieyana said...

Cute ~ U're welcome..mmg betui ar..aku syok tgk anak ko! kiter cam ada chemistry gitu..ko rasa gitu x?hahahaha

alyyani said...

gie, kagum aku ko suka tanam pokok bunga, aku nak siram pokok bunga pun malas. huhu... waaa.. korang ni yg org utara ni mmg bangga title utara. sama mcm laki aku.. huhu.. tagmu ondway..

Gieyana said...

Alyyani ~ Betui ker ko kagum! ahakss..aku berjaya mengagumkn ko..hahaha..ok..aku pon utang tag kt ko gak!hahaha..