"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, May 11, 2009

Mentadak Mentadu...

Pernah dengar lagu cam title nie tak...MENTADAK MENTADU MACAM MANA NUREEN TIDO...Hah!!tengok ar camna dier tido.....dh 2 tahun lebih pon still tido dalam buaian....AND dua ekor mahkluk nie memang akan menemani dier...ini kalau tido kat umah ler...kalau travel or balik kampung, x di minta nya....

Dier mmg tido ngan Sponge Bob & Minnie Mouse..hehehehe

24 comments:

mummYaeesh said...

seb baik klu travel dia tk minta buai ek..pandai betul la nureen ni!

adeh smpai bila nak berbuai ni???

[-suziey-] said...

eh tu anak spongebob aQeel tuh..ekekek:D

CuTeMiUt78 said...

eh.. sama plak spongebob ngan mirul...

Gieyana said...

MY ~ A'aa..nasib baik woo...ntah ler kecik tue..kalau tido kt bwh ok tp sekejap jer tido...huhuhu..

Gieyana said...

Suziey ~ Pinjam Aqeel punya sat yer..

Gieyana said...

Cute ~ Hiks..sama plak! bmakna ada chemistry ler tue..hahaha

alyyani said...

wah, muat lg ke nurin dlm buaian itu?? nia pun suka dgn patung spongebob..

Gieyana said...

Alyyani ~ Ngam2 jer ngan buai tue..sket ari nnt mmg dh x bleh dh..hehehe...

atty's said...

comey je sponge bob..teman nurin tido..

IeDa said...

laaaaaa..dak tomey nie tido buai lagi rupenyer..sejuk jer kalau kita tgk anak kita tidokan..

syareena said...

manje nye die....

zue_annie said...

hehhe...cutenya...mujur muat lg nooo

Dee said...

cutenyer dia tido..suci murni je tgk..

Gieyana said...

Attys ~ hehehe...

Gieyana said...

Ieda ~ aku dh x tau nk wat camna nk avoid tido atas buai..huhuhu...kalau kt atas katil dier still boleh lena..tp kejap jer..

Gieyana said...

Syareena ~ hehehe

Gieyana said...

Zue ~ nasib baik muat lg..next year rasanya dh x bleh dh..

Gieyana said...

Dee ~ A'aa...mertua suka biler tgk cucu dier tido camni..geram katanya...

naurah makwa said...

aik..minie mouse nureen sama la ngan damia punya..blkat toy city queenbay ek..aladamia pun tdo buai..kalau balik umah MIL, kena berangkut buaian..kalau takder buai, takleh tdo.huhu..

Gieyana said...

Naurah ~ ooo..sama yer..hehehe..nasib baik ler Nureen x yah berangkut..hehhee

Mummy Dasy said...

Hahaha sama ngan Daneen dah 2y++ masih tido dalam buai... tp klu gi berjalan umah org pndi lak dia

Gieyana said...

MD ~ sama lak erk..funny diorang nie kan!

rose said...

alo2..chomel yerrr...

Gieyana said...

Rose ~ tenkiu..