"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 6, 2009

Model Penyapu ler pulak...

LABOUR Day ritu kita balik rumah my in Law....rinduu benor Nenek dier ngan cucu sorang nie...dah lama kita x balik sana..biasa ler...waktu x mengizinkan...Hari cuti pon sibuk gak....Sibuk buat itu ini......Ahaks!! Then, masa di tengahari yang begitu panas itu...Puteri aku plak sibuk2 nk main ngan penyapu...time tue hubby g Solat Jumaat...so aku bior jer la, psl kt Penang nie mn ada semua itu....So nmpak cute plak tgk Puteri aku nie sibuk ngan penyapu tue...hahahaha...



Lastly, dier bosan main ngan penyapu tue...n g cari rangka keta yg selalu dier dok main tue.....hiks hiks hiks....

~ Korang vote er mana satu picture Nureen yg bestt kay...nk masuk ar Toddler contest Mama Aqish tue ar...mana tau rezeki Nureen...hahahaha

22 comments:

leadleedeea said...

Lead suka time nureen moncong kan mulut dia tuh..mmg shomey~!

IeDa said...

hahaha..pic 4 tu mesti pakai kasut umi dia tue..

Mummy Dasy said...

Pic no.7 suke tgk kiddo ni muncung2 mulut

[-suziey-] said...

gie..aku rs ko amik lain la..ko soh nureen posing2..pakai tantek2..rambut dia tu yg tantek..ko curly2 kan n sapu minyak..perghh tantek tu...msti bole menang..ko soh dia posing sambil pegang bakul bunga n pakai topi yg besor tu..amik kt taman...ko kan ade kamera canggih..edit mengedit pn terror..ape lagi..gunakan kepakaran:p

Gieyana said...

Lead ~ hehehehe...candid tue! suh dok diam2 x mau...
Ieda ~ A'aa ler..dier mmg suker ksut aku!huhuhu...

Gieyana said...

MD ~ hehehe..
Suziey ~ plan pon nk wat camtue..tp malas ar..nnt ar biler free..huhuhu..
~bleh consider kt Swimming pool umah aku kn!

shi3la said...

wehhhhh headerrr kooo chantekk...bes bessss..

hermmmmm haku vote utk semua gambor...gambor camner ponn kalau dak kecikk ko dah memang chomel..chomelll gakk jadiknyerrr...wakaka...semua gambor chantek la wei...!!!tapiiiiii hakuu sokaa kasut itamm diyer...harharhar kasut ko ker..besor gedabak tuhh..

Gieyana said...

Shi3la ~ wakakakaka....ko minat kasut itam itewww yer...anak aku lg sukeeeerrr...

afdni said...

cantek beb!!sumer bleh masuk contest...

Gieyana said...

Afdni ~ TQ..nk g kena cr baju cantekkk ar bg Nureen kalau nk masuk contest..hahahaha...

cik syazni said...

rajinnya dia wat keje umah...anak dara yg baik..hehe

Gieyana said...

Cik Syazni ~ Harap2 begitu ar..tp kalau kt umah dier rajin memunggah barang!huhuhu

CuTeMiUt78 said...

wah.. rajin nya nureen.. heh..heh.. semoga menjadi anak yg rajin ya.. kita skkee tgk gambo nureen yg smpi muncung mulut tu.. nampak santai je

Gie said...

CuteMiut ~ Harapan daku pon gitu juga ar..hehehehe...

Dee said...

gambar no 7 tu yg mulut muncung tu..cute..good luck ye..btw..nanti nureen tlg sapu umah auntie skali eh..auntie bg shiyem..

Gie said...

Dee ~ Tq..I nk reshoot balik ler pict utk contest tue... Ok ler Auntie bile besau nnt Nuwyn sapu kt umah Auntie yer..bleh mkan aisekerim...hehehe

zue_annie said...

aku suka 7 n 8...
7 tu cute tgk muncung dia
8 tu cam gaya nak nari goyang inul ja hahahahha
tp 7 tu la bg aku cute miut hehehhe...

alyyani said...

amboi, rajin bangat anak dara ko sorg ni :D

Gie said...

Zue ~ Lawak la hg nie...hehehe..cam goyang Ihul le plak!haahahahaha..

Gie said...

Alyyani ~ Senang ler aku psl bleh suruh buat keja..hahahaha..

mummYaeesh said...

yg cangkung tu cam cumel tp tak nampak muka dia la..
da stat ke??nak masuk gak la!weee

Gieyana said...

MY ~ tu ler psl..nk reshoot balik ar..dh ler..cepat masuk!nnt aku Afundi Yaeesh..hehehe..