"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 5, 2009

~My King and Little Princess~

MEREKA berdua berpayung, bergurau senda serta bergelak ketawa..AKU?? HANYA memerhati titisan hujan yang turun membasahi bumi...... Bersama2 menikmati rentak GURAU SENDA dan GELAK KETAWA mereka....SO apa YANG aku lakukan ialah..merakamkn detik2 indah itu...BIAR Suatu hari nnt pabila detik indah ini di imbas kembali akan menjadi suatu memori indah yg x bisa di lupakan... LIHAT lah betapa INDAHNYA kasih sayang seorang bapa terhadap anak dier yg comel ituuu...Ahaks!! Perasan itu x salah bukan! AKU suka dengan detik2 yang dirakamkan ini..

Lokasi : kat Kampung Aku
Waktu : Di awal pagi
Tarikh : 2th Mei 2009

Owhhhh...betapa indah dan manisnya detik itu.....aku tumpang bahagia dan bangga.................






20 comments:

ppb_ppkp said...

sukanya tgk mereka berdua..

Gieyana said...

Imah ~ aku pon sukaaaaa.... :D

mummYaeesh said...

wah tetiba gambar longkang interpremmmm kan!motipp??

sapela tak bahagia bile lihat org2 yg plg bermakna dlm hidup kita happy di dpn mata kita...weols tumpang bahagia gak!ececeh..woohoo

Ummi Salsabila said...

wa.cayang nye ayah kat anak dara nyer..manja dgn ayah ni :)

mRs aZamTa said...

hujan tu satu nikmat...tapi lagi nikmat kalau kita main hujan x pakai payung...hehehe

Gieyana said...

MY ~ Longkang tue ker..menunjukkn hujan daaa...
Ummi ~ Anakku mmg manja ngan Abahnyer...
Mrs Azamta ~ A'aa..hujan tu satu nikmat n rahmat...kalau x pakai payung...alamatnya demam ler puteriku...hehehe.. :D

AkMa said...

gie cantiknye view kat kg awk ni..manja nye 2 beranak ni..sweet gtu..

Dee said...

cantik2lah gambar..suka tgk..anak pompuan mmg rapat ngan ayah kan...

Gieyana said...

Akma ~ Alaa besa saja..A'aa ler..manja2 gitu...
Dee ~ Its Just a normal picture but with a meaningful moment...hahahaha..A'aa ler anak pompuan mg rapat ngan bapa dier..

atty's said...

suka tgk gambar tuh..

Gieyana said...

Atty ~ Tq..

[-suziey-] said...

amboih..cam memori daun pisang gitu..ade duan pisang tuh...ekeke:D

neezareef said...

maknye jeles la ya..kekekeke...turn anak la plak...

shi3la said...

so sweet..!!wehh kg ko kat ner..

Gieyana said...

Suziey ~ Aku patut letak title ni memory daun pisang kan!ahaks!
Neezareef ~ Besar kemungkinan tue..hahaha
Shi3la ~ Aku org Kedah, kat Kuala Nerang..exit Alor Setar Utara then ikut Jln Langgar..wahh siap bg direction tue!

leadleedeea said...

awwwwwww...sweettttt laaa...father daughter lurveee..hehe nice pics n suke tgk..

Gieyana said...

Lead ~ Hiks hiks hiks..Thannnnnnnnkkks youuuuuu..luv u tooo...

ppb_ppkp said...

gie..mau xinterpreme..ehhehe..confirm malam ni masuk tv siam..hehehehe

reen said...

oooo...bapak&anak men ujan ye...

Gieyana said...

Reen ~ A'aa ler..tp x ler kena ujan...