"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 20, 2009

Petronas Play Smart...

AFTER balik dari Bird Park ritu, kita ke Sungai Dua...saja nk tengok perabot.....bnyak gak perabot kat situ...kita saja jer g survey...mana tau ader yang berkenan...tp malangnya satu pon x der yang berkenan di hati.......Ingat tue nak cari side table...Then, kita nak gi Bkt Mertajam lak...nak tengok perabot lagi.....Masa on the way nak pegi tue, hubby singgah kat Petronas pump station, nak beli mineral water....nak g beli mineral tu plak , Si Nureen nak ikut...aku plak, just tunggu dalam keta ...Then, suddenly aku tgk hubby n Nureen patah balik...ingatkan dah x der mineral water...rupa2nya...si kecik tu dah nampak Play Smart Centre tue...so apa lagi....mengamuk ler nak masuk psl byk benda dier boleh main...so terpaksa ler kitaorang melayan dier sampai dua jam dok kat situ....so tgk la yer, picture yang sempat di ambil tue .....


Hepinyer Puteriku sorang nie....Ummie pon tumpang hepi gak!!

Dier main bola...siap2 sepak lagi...wakakakaka...

Pastu main congkak plak!! tp dier hentam jer....

Susun2 kerusi comel plak!!

Benda nie ler yang dier paling excited...habis semua benda dier explore ngan menatang nie...

26 comments:

Anonymous said...

Budak2 mmg best kan biler bw gi tpt camni...:)

afdni said...

wah wah..sukernyer nureen..nie kalo safwa pon merempan2 kalo ajak balik..

Mama_Aqish said...

wah...bestnyer....mesti sonok kan...

naurah makwa said...

huhu..nampaknya si nureen kepingin mau adik lagi..ada adik baru, best sikit dia..akak, apa lagi..jalankan program akak malam nih..haha..

fazilzura said...

Sonok betui nureen yek .. ni kalau akil jmp pun mmg abis sume nye dia teroka

niza said...

tu namanyer bdk2..pantang tgk mainan...hehehe...

neezareef said...

wah..ye ye ooo je nureen main congkak..tp npk real..

Maswani said...

suka kan bila tgk anak gembira cm tu..

mamadanish78 said...

bila difikirkan...
kalau anak kita baru je sorang....
mmg untung la anak kita tu kan...
segalanya...kita curahkan hanya untuk dia...

♥ Eda ♥ said...

biasele bebudak..ape je yg menarik perhatian silap2 takmo balik..ekekeke..rambut nureen ni maveles la...cam buat digital perm..;)

alyyani said...

play smart centre.. dulu masa bujang tgk je, skang da ade anak bole la bwak sekali..

Gieyana said...

Anonymous ~ A'aa betul tue :D

Gieyana said...

Afdni ~ A'aa ler..mmg favourite place dier tue! sm pesyen yer Safwa ngan Nureen..boleh geng nie...

Gieyana said...

Mama Aqish ~ A'aa..betui tue..budak2 kalau dok kt sini lama2 pon x pa kan!

Gieyana said...

Naurah ~ Apa!!! adik for Nureen!!!owhhhh tidak!!sorg nie pon x terlayan ....nk bg kecik nie besau dulu!wakakakaka..

Gieyana said...

Fazilzura

A'aa..betui tue..sama pesyen kan anak kita!

Gieyana said...

Niza

Betui2..anak ko pon gitu kan! :D

Gieyana said...

Neezareef ~ hahaha..ya tak ya juga kan!

Gieyana said...

Maswani ~ betui2..tp time x suka bila diorang wat hal! tension wooo!

Gieyana said...

mamadanish78
~ betui2...dulu kita kecik2 mn ler nk dpt merasa camni kan!

Gieyana said...

Eda
~ betui tue ...tenkiu yer..byk gak org cakap camtue!hehehehehe...

Gieyana said...

Alyyani
~ Nnt Alya bw Nia p yer! mesti dier syok punyo!hehehe..Nia, Autie pon tumpang syok taw!

mummYaeesh said...

uiks..tak tau lak kat petronas ada cam gini!adeh ketinggalan betul..woohoo

Gieyana said...

My ~ Tu ler psl..kiter kebetulan jer..tu pon Nureen yang alert dulu...hahahah!

Saidatulnissa Aina Umairah said...

best yerk dapat main bola banyak 2 tue... mesti teruja

Gieyana said...

Nisa ~ A'aa ler..betui tue!hehehe