"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, May 11, 2009

Selamat Pengantin Baru yer...



AKHIRNYA dapat juga aku merasa utk makan nasi minyak....Dah lama x makan nasi minyak tau!! Bukan mengidam yer kengkawan!! ACTUALLY, ini bukan kenduri sedara aku yang aku nak attend tue yer...Officemate hubby punya kenduri...Kenduri anak perempuan dier...kita g awal gak.....Lagipon dekat jer ngan umah....GELUGOR.....TIME Dah nak balik dah, Pengantin pon sampai...so apa lagi tembak jer la....BEST jugak amik gambar pengantin sbb sebelum nie dok amik gambar Nureen jar lgpon pengantin tu comel~Sama cantik Sama Padan.......Kena plak my favourite kaler plak tue...Korang rasa begitu tak?...So layan d'picture yer...

Ketibaan pengantin lelaki...aku ingatkn hero kaler putih tue!

Pengantin perempuan....hujan ler..tht why angkat kain tue!!

Rombongan pengantin Lelaki..katanya dari Baling, KEDAH

CameraMan..fuishhh D200 tue..mau RM10k lebih tue...

Pengantin segak bergaya....cantik sungguh!!


Bergurau-senda ngan pengapit...cute gitew...


Okey anak2..beratur yer!!Bacaan doa.....

My Hubby n Tuan Rumah...bincang apa ntah!!

Pengapit pengantin perempuan..bagi glamour sket!!

Pengapit Pengantin Lelaki...taken or available??

Ok dah snap cantik2 gambar nie...Sayang....ada org interframe lak!!huhuhu...


20 comments:

alyyani said...

makin lama, makin cantik la fesyen baju pengantin ni. jeles dibuatnya.. rasa cam nak besanding balik je. hehehe... gie, pasni bole amik upah amik gambo kawen lak lah. sambil2.. ;)

Gieyana said...

Alyyani ~ A'aa ler...bsanding lg sekali ler..
~ Insyaallah..x dak masa ler..suka2 jer!

Mama_Aqish said...

selamat hari ibu....jenguk ke blog kita amik award Mother's Day...

Gieyana said...

Mama_Aqish ~ TQ yer..

~~zuraiwan~~ said...

aku g knuri tu kul 2 lebih dh..hehehe...hubby kena keja pagi...x snap la pon pgntin...pgntin dh sebuk ke lain...hahahaha...syg tul...

Gieyana said...

Zura ~ Hehehe...Ooo ya ker? x balik kg ker?

mummYaeesh said...

tang jambang pengantin lelaki yg mahal tu!woohoo...
ye tak ye, pengapit da ghupe pengantin nak menikah..seb baik tk over shadow gitew!

[-suziey-] said...

waaa tanteknye baju dorang..ekeke..aah sama cantek sama padan....

Gieyana said...

MY ~ betu2..mahal kat witu woo...tht why ar ..ingatkn putih tue pengantin!

Gieyana said...

Suziey ~ mmg betui ar..suka tgk kan!

atty's said...

canteknya pengantin baju pun cantek sgt

Gieyana said...

Atty ~ A'aa la kan! cam artis plak!hahaha

zue_annie said...

hehehe...sempat gak ko ambik gambar cameraman n camera nya tuh nooo...kekekke

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang nice pengantin tu..

Gieyana said...

Zue ~ hahaha..apa saja yg nmpak menarik aku tembak jer..hahaha

Gieyana said...

Cute ~ Cantik kn diorg...rasa cam nk sanding lagi la plak!hahaha

AkMa said...

cantik arrr gambo2 kawen ni..gune camera ape ye g?

Gieyana said...

Akma ~ tenkiu..guna Dslr Nikon...heeeee

shi3la said...

chantekk gak kann color pink nihh...good job friend..chantekk gambo ko..!!

Gieyana said...

Shi3la - cantik woo..favourite color tu..Tenkiu2...kembang plak susah wooo..