"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, May 9, 2009

Shooting Contest picture of Nureen

MEMANG betul ler cakap CUTEMIUT78....bukannya senang nak snap picture terbaik untuk CONTEST tue...Di tambah ngan kenakalan anak yang teramat sangat tue..letih woo bila adegan kejar - mengejar terjadi...TENSION di buatnya....Kena plak dekat 2 jam kot aku shoot gambar Nureen.....Nak cari yang terbaik...YANG aku takut tue x lain dan x bukan...JATUH kat dalam Swimming pool tue...huhuhu...Sapa yang susah!!! AKU JUGAK!

So tengok ler gambar2 yg still x memuaskan hati, yang aku dapat tue....LETIH wooo.....huhuhu...

10 comments:

salwa,,an ordinary person said...

suka tgk pic yg 2nd last..
ur daughter looks really2 cute..
like her mum la kn..

Gieyana said...

Salwa ~ Tq..ala sy biasa jer..nnt vote for Nureen yer..

mummYaeesh said...

hamboiii..mcm2 gaya ada!
mesti kuat verangan anak dara sorang ni kan??

Gieyana said...

MY ~ rasanya ar..tp Ummie dier yg penat!huhuhu

zue_annie said...

wah seorg yg pnyayang ni..tgk last pic..
p/s:nureen x sabar nak adik ke?kalu nak bgtau ummi tau hehhehe

Gieyana said...

Zue ~ betui ker? ada adegan dia lempar bear tue kt dlm pool pastu basah bear tue...pastu dia lempar kt rumput lak..comot bear tue..tp x smpat nk snap picture..hehehe...
~ Adik for Nureen? x lg kot..bg dier besau dulu..hehehe..

CuTeMiUt78 said...

kan aku dah kata.. budak2 ni memang payah tau.. tapi cuba time candid memang betul menjadi gak le.. anyway.. nureen dlm apa gaya pun still cute k

Gieyana said...

Cute ~ TQ..mmg teruk n tension woo..berlari cam lipas...huhu

shi3la said...

haku suker gamdiyer no3 dari atas..look natural jerk..

Gieyana said...

Shi3la ~ ooo yg tu ka..budak tembam tue! :D