"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 2, 2009

Toddler Super Model Contest

###For the NEW ENTRY..please Scroll down yer###

SALAM SEMUA...INI STICKY MODE SMPAI ABIS CONTEST YER...Kalau ada gambar Nureen yg Cute lg aku tukor la yer...Harap2 korang x jemu la yer...

ENTRY nie khas utk pertandingan Toodlers Super Model Contest yg dikelolakan oleh Mama Aqish iaitu dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009.....

Perasaan tue excited juga pasal this is the first time aku mencuba...mana tau rezeki Nureen kan...KALAH DAN MENANG tue adat ler.....SO kita dhendaki menjawab 2 soalan dari blog MamaAqish ......dan juga kena sertakan 3 keping gambar anak yg ala2 model......Tapi aku ader banyak gambar...camna erk! x tau nak choose actually.... Hmmmmm... buat masa ni aku rasa ni la gambar terbaik Nureen ......

NAME Puteri: Nureen Najwa Binti Munir

TARIKH Lahir : 27 January 2007

~ Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
Saya memang follow dier masa aku mula2 aktif kt blog nie..maybe dier x perasan kot.....Blog dier unik...Story about si Comel dier DAMIA NURIN BALQIS and family dier...nama Nurin dier sama cam anak aku cuma spelling jer x sama...n Damia tue sama cam anak sedara aku...hehehehe...So dari penglihatan aku..dier seorang yang baik hati..kalau x, takkan nk wat contest2 camni kan...mesti guna own pocket money for the GIFT....AKU follow gak 1st contest dier buat dulu..BABY Super Model contest...Ibu_Arifa yang menang for baby Girl..... Mama_Aqish juga sorang yang suker berkawan psl this contest gak boleh get more friends kan...
~Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
Nureen Najwa Binti Munir mesti di PILIH kerana merupakan seorang anak bukti kasih sayang aku dan suami.... Di tambah dengan Keletahnya memang mencuit hati especially biler merajuk....dier mesti lari sembunyikan diri kat satu2 sudut tue.....Anak aku juga suka tengok Masjid...bila nampak jer mesti dier cakap Allah hu Akbar....dalam slang budak2 ler...x tau dari mana dier belajar semua tue...Dier suka ngan Cartoon...kat Playhouse Disney tue.....Anak aku juga pandai dengar cakap especially bila kita say NO! Harapan aku agar anak aku boleh menang dalam contest nie pasal tengok Toddler lain pon semuanya cute2 belaka.....

SO kepada para Follower aku..di harap kalian tak keberatan VOTE untuk Puteri aku yer.....


###For the NEW ENTRY..please Scroll down yer###

54 comments:

Mama_Aqish said...

Salam,

TQ Gie sudi memeriahkan lagi contest...pandai gak Nureen Najwa ni berpossing kan???kalo nak snap gambar anak & nak amik position yang cun memang mencabar sungguh kan???budak2 mana tau dok diam...

Gieyana said...

Mama_Aqish: TQ, betui tue..dh smpai tension tahap Gaban nie dok kejar dier..huhuhu

mummYaeesh said...

alala..comey jerk nurin dgn gown flower girl tu...tp gie nape tak cari gambar yg dia pandang camera..takkn satu pun takde terselit!woohoo
sabar2 kejar dan kejar lagi..hik3!

Gieyana said...

My ~ Puas aku suruh dier pandang kamera tp x mau..so pict nie mmg suma natural ler..x der dpaksa2...huhuhu...for a start taruk dulu pic nie...rasanya Yaeesh mesti cute psl dh bleh pandang camera..

ibu_arifa said...

wuhoo..dah start rasa dah "kepanasan" contest mama aqishni.. cantik la Nurin..relex jer dia dlm gambo tu.
okey saya nnt kan hari vote nyer nnt.
good luck yer kak Gie

Gieyana said...

Ibu_Arifa ~ Thanks yer...mmg panasss...hahaha

Sherbet Berry said...

Gie..alahai cute die pakai gown tuh..merajuk then nyorok kat satu sudut..hehe so comeeeelll =)

zue_annie said...

salam....hehehe cara merajuk dia cam aku kecik dulu lak (mak aku citer)....cute la nureen..so bila nak start vote ni?

Gieyana said...

Sherbet Berry ~ TQ..A'aa mmg dier camtu..hiks hiks hiks...

Gieyana said...

Zue ~ hahahaha..so bila aku tgk Nureen merajuk nnt mesti igt ko kecik2 kan!hehehe..

LoVEaQshA said...

Akak cutela nureen ngan gaun tue..
Nti bolela vote bebyk utk nureen..
Kak zura nk wish "Happy Mother's Day"..
Smoga akak jd mak yg terbaik utk Nureen..

Gieyana said...

Dik Zura ~ Thank you yer..vote jgn x vote tau!

CT said...

waaaaa nice shot...pandainye posing...
salam kenalan ye..:)

Gieyana said...

CT ~ TQ..salam kenalan juga yer..

[-suziey-] said...

waaa ala2 supermodel gitu..heheh:p

Gieyana said...

Suziey ~ TQ..tu pon puas aku kejar dier..huwaaaa...

CuTeMiUt78 said...

nice gambo nureen yg frst tu..suka tgk.. ok aku vote utk nureen ko vote utk mirul..exchange vote blh gitu ;D

Gieyana said...

Cute ~ boleh2..kita vote sesama..hahaha..excited wei..

Mummy Dasy said...

Good Luck ya Nureen

Gieyana said...

MD ~ Gud luck to u too...hehehe

leadleedeea said...

Nureen mmg pandai pose cam mummy lead (tetibe) hehe~!..good luck kak~!

zamdotcom said...

kalo menang kongsi hadiah la ^^



p/s: vote vote vote

Gieyana said...

Zam ~ boleh..tp pemenang dpt baju for toddler..rasanya awak x muat ler...

Dee said...

wah..cantiknyer gambar..hopefully nureen menang!!

Gieyana said...

Dee ~ TQ..nnt jangan lupa vote tau!

Gieyana said...

Lead ~ I see...Lead pandai posing gak erk...tp Si Nureen ni plak cam ketam..nk kena kejar dier psl lari x henti2..especially kat tpt yg luas...huhuhu..

neezareef said...

wah gaya model btl tu..tgk2 bwh gitu..

Gieyana said...

Neezareff ~ Ahaks..gambo candidku yg ala2 model! :D

atty's said...

lawa gambo pakai gaun putih tuh..

Gieyana said...

Atty's ~ Tq yer...

sis_nita said...

so kiyutttt.. najwa pakai gaun putih tu.. comei betul..

Gieyana said...

Sis Nita ~ Tenkiu..brapa kali daaa...

atie said...

Pandai la noreen wat gaya model laaa....cute

Gieyana said...

Atie ~ tu pon puas 'berperang' ngan dier..hehehe

mummy_ayu said...

wah..comel anak dara u...good luck 4 nureen..sesama memeriahkan contest mama aqish...

Gieyana said...

Mummy_Ayu ~ Tq..sama2 meriahkan contest yer!

shidaradzak said...

your daughter mmg pandai bergaya n very fotogenik..i hope my baby pon like that..hehe

Gieyana said...

Shida ~ Thanks yer..x per, nnt anak awak pon camni gak k..

hajarus said...

ala tomeynyer pakai gaun putih tu.... so cute...

Gieyana said...

Hajarus ~ Tenkiu yer..nnt jgn lupa vote tau!

++eden|essey++ said...

eh ehh...anak u pon cute lah..ade harapan menang nie...sbb anto 4 kpg gambo...hihihi..
salam perkenalan...

Gieyana said...

Eden ~ Sekadar mencuba jer...x tau dh nak amik pilih gambar yg mana...so taruk jer la...:D

Baby Wify said...

erkk..cmne nk antor vote ni akak?? baby pening2 lak huhu..

E.L.I.Z.A said...

hye..lawa la blog..btw,pandai nureen posing..gud luck!

atie said...

Gie....kaktie dah vote 4 nureen k....moga menanglah yer lepastu jangan lupa belanja tau....heh heh.

Gieyana said...

Baby Wify ~ dh bgtau dh ke kat blog Wify..heheheh

Gieyana said...

Eliza ~ tenkiu yer...good luck to u too..k

Gieyana said...

Kak Tie ~ Many tenkiu yer..siap promote kt blog akak lg tue...touching betui!

reen said...

pndai bgaya la ank dara ni...cute jek..nt sy vote dia ye...:)

Gieyana said...

Reen ~ Tenkiu yer...sayang kamoo!

salwa said...

salwa dh vote n dh ajak mmber2 utk vote.

Gieyana said...

Salwa ~ tenkiu yer dik..sayang kamu!!

naurah makwa said...

wah, akak..banyak tuh undian tuk nureen..hope nureen bleh menang

Gieyana said...

Naurah ~ Alaa biasa jer...kalau ada rezeki dier kan!