"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 19, 2009

Tukor Header lagi..

AKU dah boring ngan header lama tue...so aku tukar ngan Header lain...kalau aku boring lagi aku nak tukor lagi yer...


Header Baru aku yer...

Header lama..ader org komen tang penyapu tue...Biar ler, tp aku suka pic Nureen tue...

16 comments:

SyaNa said...

jeles ygk header korg..sume cantek2..aku pny gak ntahape2ntah

Gieyana said...

SyaNa ~ ko punyer pon cantekk gak...sunset gitu... :D

alyyani said...

header lama ke baru ke, both cantek2!

Gieyana said...

Alyyani ~ Thanks yer!

[-suziey-] said...

hmmm aah ek..nape ek xkuar kt update..lmbt sket kot...ade tukar setting ke ape2 ke? tgk date btol kan...

IeDa said...

hu..hu..hu..ni yg jeles nie..huwaaaa..huwaaaaaaa..aku x pandai buat arrrrrr..ajor la aku....hu.hu..

Gieyana said...

Suziey ~ tu ar...rini mmg blogspot problem sket..tp skrg org len punya dh ok..cuma blog aku ini sj still beng..

Gieyana said...

Ieda ~ jangan nangis yer...nnt kita ajorkan!

mama tisya said...

wah cantik la header br..kita gk tkde header...gie yg wt sendiri ke header tu??

Gieyana said...

Mama Tisya ~ Tenkiu..A'aaa..kita wat sendiri..

ikiqzana said...

gie.. jgn peduli org nk ckp pepe tentang kita nyer blog. apa kite nak tulis atau nk wat kita punye suka... cantik apa nureen pegang penyapu tu. unik.!!

Gieyana said...

Zana ~ A'aa betui tue..tp saje ja tukor len sbb dh boring..nnt boring header nie, kita tukor lg..

Ummi Hanie said...

erm kak Gie .. wat header kat mane , gune software ape ? aisehh Hanie lupe plak name website tuh ...

neezareef said...

lawo header baru ko gie
leh tuko2

Gieyana said...

Ummi Hanie ~ kiter guna photoshop..kalau kt tenet tue x tau plak kt mn...:D

Gieyana said...

Neezaref ~ Tenkiu yer..bila aku boring aku tukor lg! :D