"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 19, 2009

Weekend kiter yang besttt!

AHAKS! akhirnya kita menjejakkan kaki ke Shopping Complex jua...setelah sekian lama x pegi...bukannya apa...masa x mengizinkan.....Hubby keja weekend ler (mana best kalau jalan2 ngan Nureen jer...mesti ler kena ada partner...)...balik kampung ler...dan so on.......ader ajer halangan2 yang x dapat di elakkan...dan akhirnya....dapat juga aku menjeleskan Ieda .....Ieda, ko jeless tak? kalau ko tak jeles, buat2 ler jeles sbb aku jumpa Pak Cik Dave engkau la....

KITA keluar dari rumah pon dah lewat gak...dalam pukul 2.30Pm camtue...we having a heavy breakfast...so aku x masak ler for lunch...then sampai sana, kita accidently naik lift yang berdepanan ngan kedai buku Border tue...then si kecik tue mesti ar nak masuk.....so apa yang dier rembat...x lain dan x bukan...mesti ler buku kereta dier tue...nasib baik RM4.90 jer...kalau x...mau dier rembat yg harge RM68.90 tue...puas gak aku pujuk dier......

Lepas menghabiskan masa kat Kedai buku tue, perut pon dah nyanyi ler berbagai2 jenis lagu...SO, we having our food kat my favourite place ar...Dave Deli...so order pon menu yg biasa kita order tue, except hubby nak try chicken chop dier....(Chicken Chop dier x bestt sgt pon!!biasa jer...) Macam biasa ler...sempat gak kita rakamkn detik2 indah itu....


~ Baru aku perasan yang picture aku x der la plak! Byk Picture Nureen yang keasyikkan makan...

So aku beli ini jer utk aku...saja try lipstic nie...luckly, ia suitable ngan aku...cuma lipstic dier mahal sket dari Body Shop....

10 comments:

Dee said...

sy pun dh lama x mkn dave deli...

[-suziey-] said...

uik chicken shop dave deli xsedap eh..i thought tht kind of place sedap ler..hmmm jgn tgk nama je kan...

Gieyana said...

Dee ~ x per nnt p mkn yer..

Gieyana said...

Suziey ~ Chicken dier ok..but dier punya sos tu yg x bestt jer..but I like their roasted chicken so much!! :D

IeDa said...

hu..hu..hu..uncle Dave...ko tapau tak utk aku??kih..kih..kih..lipstic tu dgn Mac yg mana best lagi arrrr...

Gieyana said...

Ieda ~ alaa ko lambat order..so x tapau ar..
~ Mac mahal lg woo...dulu RM60..skrg x tau ler plak..yg nie murah sket RM44.90

neezareef said...

lawo ahh kaler lipstik tuh..msti smooth je

mummYaeesh said...

hamboi nureen, sampai tulang2 dia nyonyot!hik3

Gieyana said...

Neezaref ~ A'aa mmg cantik..aku suka kaler light pink..:D

Gieyana said...

My ~ lawak anak dara ku itew...wakakaka..