"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 30, 2009

AKU Tumpang Happy....:D

AHaks!! Akhirnya berjaya juga aku menghasut..memujuk rayu..dan sewaktu dengannya sorang blogger nie agar dapatkn DSLR...jahat benor aku kan! kekeke.....Tapi dier beli tue pon mesti ler poket tgh penuh tue..kalau tak, kena catu makanan ler smpai ujung bulan gamaknya....
~ Ini adalah kata2 indah yg di karang semata2 yer...x der kena mengena langsung dgn hasut menghasut yer...kan si empunya...kan...kan...kan!
Korang mesti kenal dier tau! nnt SURE dier wat special entry gak tue....kekeke

APApun...tahniah yer sahabat for your new baby...bleh kapel2 ngan Cik K aku...ciri2 DSLR dier tue similar jer ngan aku nyer...cuma brand jer berbeza...Owhhh tumpang gembira sket yer!!!


~ Ni gara2 tgk Cik K aku ler tue smpai dh teruja tue..kekeke...:D
~ Sowi sahabat..x terniat utk menghasut yer...tp mmg best ler wa ckp lu...aku plak yg teruja lebey2...hahaha

28 comments:

MaMa aYiN_FaSHa said...

uishhhhhhhh..sapa tu Gie??? ni yg buat aku jeles nih???

::@.R.N.@.N.D.@:: said...

gie...aku pun cam berminat tau dslr nie...cuma aku tak mampu lagi..just pakai camera digital biasa..huk...huk..hukk... Memang cantik kalau pakai camera ini macam wooo

ZARA 札拉 said...

aduyai..bila aku mau dapat camni nih kak?

huhuhu~

Gieyana said...

Ieda ~ kekeke...karang aku bgtau x surprise lak si empunya tue..ko pendamkn dulu jeles tue yer..:D

Gieyana said...

Alin ~ x per..slow2..jgn memaksa diri utk daptkn menatang nie yer...kalau dh betul minat n ader budget ok la... :D

Gieyana said...

Zara
~ X per sayang...nnt ada $$ beli satu yer..:D

DuRiAn rUnTuH said...

kalo org yg suke tangkap gambar,ok la..kite yg ade kamera digital bese ni pon da teruje ...hihik

Azure said...

aku cam tau je sape...muehehehehe

ni yg jeles nih..aku nak jugak..ko taknak hasut aku ke gie?

Gieyana said...

Durian Runtuh
~ Betui tue..kalau mmg berminat ngan photography mmg wajar menggunakan camera camni...tak kisah guna kamera aperpon, yg penting setiap kenangan itu dpt di abadikan..Ahaks!

Gieyana said...

Azure
~ kekeke..dasatnyer ko...sapa tue erk?hehehe
~ ishhh aku mmg x hasut ar..tp si dia mmg minat benor + ada budget...suka suki aku jer wat n3 cam tue...hahaha...

mummYaeesh said...

sape huh??adakah zura??nak gakkk!dpt digital cam yg biasa pun takpe ni asyiklah guna hp sajork!adeh

LoVEaQshA said...

Wah besh tue DSLR...
Idaman ku selalu..

ISh xbr nk dptkan satu nie, tp tuela penat kmpl duit tp xckp sesajo..lallaa

Sape tue erk?cam surprise jer kn sb kak gie tlh bjya mghasut org itu smp mbelinyer!!!~ Dasat tue...

Mira said...

wow tahniah tahniah ... selamat datang ke alam dslr..sememang gamba akan semakin mantop

fazilzura said...

wahh besh nye dh pakai kamero gabak tu ..
huhuhuhu x mampu ler nk bli .. doa2 kan zura dpt terjah 1 ..

naurah makwa said...

haha..naura dah dapat agak saper..

M@L@ said...

wah best nyer.. mmg berkenan dgn toy tu tp biler lah dpt agak nyer....

[-suziey-] said...

finally dpt gk aku mengomen...ekek:D
hehe..dorang nih tau ke sape..aku tau banget sape yg dh rembat itu dslr 450d itu..yezzza....cayala..hasutanmu berjaya..ekek:D

Gieyana said...

MummyYaeesh ~ Hahaha...ishhh..bkn daaa...budak KL nun...ko mmg kenal sangattttt ngan dier...nnt mesti terbongkar juga....
~ Owhh..ko nak digital kamera yer..beli aku punya nak?

Gieyana said...

Dik Zura
~ mmg bestttt taw!
~ Nnt kumpul duit n rembat satu yer,...:D
~ Jahat ker akak erk?

Gieyana said...

Mira ~ Betui tue..kekeke

Gieyana said...

FazilZura ~ sure...nnt aku jampi kasi ko satu yer..hahahah

Gieyana said...

Naurah ~ Cepat tekaaaa! bleh wat contest gak nie!wakakakak

Gieyana said...

M@l@ ~ X per..pelan2..jgn paksa diri..kena ikut kemampuan n budget...beli benda yg penting dlm kehidupan dulu..tp kalau dh mmg minat tue...mesti beli taw!hahaha

Gieyana said...

Suziey ~ Cesss..mengong siut blog skrg nie...aku plak x bleh reply comment kt opis nun!huhuhuhu!
~ Wei..rasanya ko mmg kenal giler ngan owg tue...hahahaha

~zuraiwan~ said...

aku tau err sapa tu....si suziey ler...

neezareef said...

AGAKNYE BILA AKU NK DPT CAMNIE JUGAK

Gieyana said...

Zura ~ Pandai ko..kekeke:D

Gieyana said...

Neeza ~ Pujuk rayu abg Chef ko yer..musti dier kasi nyer..:D