"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 3, 2009

Award from Cute~Miut

Thanks yer Cute psl sudi bg award kat kita.....walaupun diriku hanya insan biasa ajer yg sempat utk menekan huruf2 di keyboard aku utk vote putera dier yang tersayang itewww...Thanks you sekali lagie yer...

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. terharu ko dah tempekkan kat sini award ni.. terima kasih sekali lagi ya.. award dari ko tu, blm sempat lagi aku nak publishkan.. nnti aku tempekkan ya..

Gieyana said...

hohoho..tempek siap2..karang aku bleh terlupa plak nnt..:D

mummYaeesh said...

sume org wat award..weols wat bodo jerk la..hiks!yg sbenonye nak gak wat tp buto!

Gieyana said...

MY ~ X per la..x dpt buat award..ko bg hadiah ker aper ker..hehehehe..nnt kopak ler plak kan!