"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 2, 2009

Bersiar2 D'pantai nan Indah....

Hiks hiks hiks...semalam best woooo....lunch aku tinggalkan lunch partner aku utk lunch bersama cik abang tersayang...dier x keja...dpt cuti replacement psl cover keja kat Airport....datang amik keta psl nk p touch up sket....hehehehe....Then, time balik keja aku pakai driver ler...datang amik aku sekali ngan Nureen...seronok giler Nureen...jalan2 katanya....Tengok itu ini sambil bising n teriak2...excited benor dier tue!! Oleh kerana tgk hubby bw Cik K together...so ajak dier g lepak+ menjamu selera before balik rumah...lastly kita pegi pantai bdekatan ngan Pulau Jerejak iteww lagi.....Yg x besttnyer hubyy x bw 'otak' Cik K ler plak....huwaaaaa!!! AKU punya pasal ler tue...transfer gmbar kt PC tp tinggalkn "otak" cik K tue kat dalam card reader atas meja sinun.....x bleh ler nak bergambar!! THEN, suddenly idea muncul dari hubby ku sayang....guna memory kad handphone...tranformed ke Cik K...Walaaaa...dpt juga kita bergambar mesra.....Yg x bestnyer...restoren tu x buka hari Isnin plak....so, kita just lepak amik angin petang jer la......

Macam dok wee wee ler palk! abaikan model kat belakang tue yer..cuma pokok renek yg comel iteww ajer yg cun!!

Nureen hepi gila especially bila dapat main ngan pasir...abis seluar dier .....tp Ummie dier nie biarkan jer...tapi x ler sampai comot pasal nk pegi makan plak lepas tue.....




Penat dan lelah wat Monthly closing kat Opis masa tue hilang sama sekali bila bersiar ngan buah hati dua orang nie....



Lambaian kepada kapal terbang yang melintas di udara...


Apa dua beranak tue tgh buat yer....Nureen sibuk main pasir ler tue...holaaaa!!

Siput yang cute sangat!


Mari Nureen...kita berlari2!!!







Picture last before balik...suka benor Nureen...Geli2 Geli!!ayat dier la tue!!wakakakaka...

~ Then, selepas iteww kita pon pegi menjamu selera....pic x der yer psl malas nk amik...cuma ada tgk satu group tgh berposing ngan D60....hohohoho!

32 comments:

Baby Wify said...

ishh...boleh jdik model percutian neh..hihi

Gieyana said...

Baby Wify ~ boleh2....hehehehe...

SyaNa said...

bestnye bercanda di pantai nan indah
kalo aku lunch tepi pantai gitu angin sepoi2 mmg sah bleh tertido..

Gieyana said...

SyaNa ~ hohoho..besttttt sgtttt!

sis_nita said...

cantik gambar2 yang diambil..
cam nengokkat majalah jerr rasanyer..

[-suziey-] said...

tantek nye..pokok renek tu lagi beso dr ko gie..ekekek:D

Gieyana said...

Sis Nita ~ tenkiu yer...holaaa..nie majalah tanpa wayar..hahahhaa

Gieyana said...

Suziey ~ hohoho...tantek kan! pokok tu cover aku ler tue psl dok cam nk wee weee jer!hahaha

zue_annie said...

hehehe..mujur ko dah bgtau kat gambar 1st tu..kalu x baru nak tnya ko tgh tuuuuutttt ka hahahhaha

Gieyana said...

Zue ~ kah kah kah...lawaknyer aku kan! posing ala2 gitew plak...blik tgk pic tue br perasan daa...

fazilzura said...

ALAMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.. lawa nye gambo yg di snap tu ..
aikk siap post blkang semak lg tu

neezareef said...

best best
gambo cantik2...

CuTeMiUt78 said...

cubaan komen ni.. wah.. best la kan.. seronok tgk nureen

ibu_arifa said...

tantek nyer..lum pergi lg kwsan ni..nk p tgk jgk lah nnt.

♥ Eda ♥ said...

best kan jalan2 tepi pantai..lelagi bebudak..suke sukeeeee

AkuAyie said...

ske sgt gamba yg first tu. Akak fotografer ek??

~Firsya~ said...

wahhhh,cantik emaknyeeee....
cute anaknyeeee...

Dee said...

sonokkan walau duduk di tepi pantai..yg bestnyer sbb 1 family..

atty's said...

sapa kah gadis yg menyuruk di sebalik lalang itu..

Gieyana said...

Fazilzura ~ Alamakkkkkkkkkkkkkkkkkkk...tenkiue yer...

Gieyana said...

Neeza ~ tenkiue yer!!

Gieyana said...

Cute ~ A'aa...betui tue!!

Gieyana said...

Ibu Arifa ~ Tenkiu..nk p nnt roger2 kita..bleh jumpa nie!! I ramah taww!jgn risau!hahaha

Gieyana said...

Eda ~ betui2..suka sgt budak2 kalau kt pantai..bleh main pasir tue!!

Gieyana said...

Ayie ~ Tenkiu yer...hohoho..akak belagak jer cam photographer!!hehehe

Gieyana said...

Firsya ~ Alaa...biasa ajer tu..tenkiu yer..

Gieyana said...

Dee ~ A'aa..itu yg paling best tue psl one family!hehehehe

Gieyana said...

Atty's ~ Garis yg menyorok dbelakang lalang tue ker? ntah!!tak kenal aku!!hahahaha

reen said...

bestnya g pantai..
gie..ekau ni photographer pro la..pndai snap gmbo...

Gieyana said...

Reen ~ mmg bessssttt wooo...ishhh ko nie puji ler plak!!malu I tawww! x der la, besa saja!huhu

mummYaeesh said...

tu bkn rupe nak wee wee tp mcm nak poo poo jerk..whoops!lalalala...

gie, katne ni ek??kat jeti yg nak ke pulau jerjak ke??siap ada pasir bagai klu kat area qm tu kan ke batu jerk penuh!

Gieyana said...

My ~ Hoohohaaa...betui gak kan...dh nk dkat ngan poo pooo ler tue!wakakaka..
~ A'aa la dear..situ mmg tpt lepak yg menarik..cuma ada manusia yg x berhati perut membuang sampah kat situ...tp x ler teruk..suma sisa2 smpah jer kat gigi2 air itewww....huhuhu