"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, June 25, 2009

Jangan rindukan Aku yer...

Owhh...,DUA tiga hari ini aku akan meyepikan diri...AKU harap kalian semua x rindukan aku yer....aku ingin membawa diri ini.....pergi utk merehatkan diri dan mengubat luka lara ini...aku sudah penat dengan semua ini....doakan agar segalanya selamat dan berjalan seperti biasa yer......

Sebelum aku pergi...mari menikmati aiskrim ngan aku dulu yer....:)


Jangan risau...kami sememangnya happy go lucky cam aksi Nureen nie yer....

Berjalan2 membawa diri???

~ ENTRY nie auto publish yer.....JAGA diri buat semua yer...Harap kalian berbahagia melalui detik2 indah kalian....:D

~ Buat Ieda : Jangan risau...Plan kita tetap berjalan seperti di rancang yer...:D

21 comments:

MaMa aYiN_FaSHa said...

uitttttt..buat suspen jer..aku ingat dah x jadik..ada yg nk kena hawing ngan cuppies nik..
bila baca sampai abis...seb baik..baguih2..
wei..hg nk pi mana wei..byk kerja ka???

ZARA 札拉 said...

kak...aku mesti rindu kamu~
jadi sila pesan dgn suamimu..jgn jeles aku rindu kamu..
hahaha~

zue_annie said...

tajuk hebat hihihi..ke mana tu nak p isk2...k la take care

mama tisya said...

gie..ko nk ke mn tu mengubat luka lara??

by the way..meh skit aiskrim ko tu...hehehe

[-suziey-] said...

isk suspenggg nih..g mane wei...
hoho..ni ade plan nk gather ngn ieda yek..aku jeles nih..

fazilzura said...

oit oit.. ni nape plak nak nyepi2 kan diri ni hah ..

niza said...

bawalah diri tu leklok ye...jatuh bgn sindri...x pun suh nureen dukungkan...take care

DuRiAn rUnTuH said...

wow,nak pegi mane pulak nih..moge sentiasa hepi2 di samping hubby ngn budak kecik..~~ofcoz la kan..hihi

atie said...

Nak jumpa somebody lah tu.....selamat yer

ibu_umairah said...

amboiiii gie...sedih nye dengar kata-kata itu!!!!
*mcm nak nangis pulak.....heee.heeeee.....

zue @ annaleeya said...

ni nape cam ngajuk jer... apepun, take care k..

ai said...

Apa kes ni gie oiii?? sape yg buat hati kau tu berduka lara tu? meh aku silambam buntut dia!

CuTeMiUt78 said...

alahai...kenapa ni kawan ku.. tetiba je nak menyepi diri.. apa yg dah terjadi... eemmm tau dah.. nak jumpa ieda mama ayin ya.. heh..heh..heh..

CINTAMANISZ Lite said...

Gie; amboi..menyepi kan diri pulak. Pi bertapa kat Gunung Jerai yek?? hehe..

~zuraiwan~ said...

Take care nah....anyway aku tau hg always hepy go lucky...sj je buat n3 menyepi yooo...kalu betul tekaan aku err...
~plan kite nk jumpa ieda insyaAllah akan bjln sperti besa ye..c u...

ct rahani said...

nape nk membawa diri.. gi holiday ker.. heheh..

Nana said...

selamat menenangkan diri...

strawberi @ mamadira said...

ok pas hang dah menyepi diri.... ang mai umah aku tau..amik barang sket....

neezareef said...

eh nape ni gie..ade prob ke...

mummYaeesh said...

hamboiii dramatic sunguh kata2 dlm ini n3!awatnya??

leadleedeea said...

aik? akak cam merajuk jek...(or lakonan semata2 neh?) heheheheeeee